mandag 31. januar 2011

Stjel stilen: Amy Adams


Amy Adams er en supersøt jente, og selv med en liten mage på vei beholder hun sin glamorøse stil. En frisk rødfarge og noen rysjer er alt som skal til, så får tilbehør som pumps med åpen tå og en liten clutch være mer nøytrale. For her er det kjolen som står i sentrum! En super kopi finner du hos Oasis!

søndag 30. januar 2011

Milano-tipset: Love Therapy


Kanskje du husker da merket Fiorucci var poppis i Norge? T-skjorter med englemotiver og glitrende paljettvesker? På tidlig 2000-tallet dabbet interessen av og det førte til at Fioruccis hovedbutikk i Milano ble byttet ut med H&M. Heldigvis lever essensen av Fiorucci videre i den ikoniske butikken Love Therapy hvor neonlysene blinker og man finner alt fra engler til hagenisser i en herlig symfoni.

Besøk butikken på Galleria Passerella 1

lørdag 29. januar 2011

Den skal tidlig krøkes..

..som god fashionista skal bli!

fredag 28. januar 2011

Kell on Earth


Hvis du savner "The City" kan du finne litt trøst i den nye realityserien "Kell On Earth" som handler om Kelly Cutrone (Whitney Ports tidligere arbeidsgiver) og selskapet hennes People's Revolution. Vi følger Kelly og hennes crew fra deres hovedkontor i New York Citys hippe SoHo. Man blir kjent med noen av de ansatte og det er flere spennende karakterer som Andrew Mukamal - en riksmannsgother som jobber bare for å ha noe å drive med i fritiden, for penger har han nok av!
Vi følger gjengen gjennom utfordringene i en bransje rammet sterkt av finanskrise hvor avtaler kanselleres, kundeforhold ryker og betalingene uteblir. Det er svik, løgner, konflikter og drama både internt i People's Revolution og i bransjen, og det viser at motebransjen er langt fra glamorøs.

torsdag 27. januar 2011

Stjel Stilen: Jessica Alba


Denim er uten tvil en slager denne våren, enten den springer fra 70-talls mote eller westerntrend. Jessica Alba kjører sin egen funky stil med lang olaskjorte, med smale bukser, høye støvletter og crossbody bag. Definitivt en stil jeg kan like!

onsdag 26. januar 2011

Hold tight


 
Cammeo-kolleksjonen ble designet av danske Louise Campbell består av porselenskrukker i  ulike størrelser med fargerike gummibånd som både gjør det lett å identifisere og som holder boksene tett. Krukkene kan til og med vaskes i oppvaskmaskin - praktisk og lekkert det kan vi like!

tirsdag 25. januar 2011

Funky nails

Deborah Lippmann er det hotteste navnet innen neglelakk om dagen. Disse kreasjonene av noen neglelakker er et fullspekket fyrverkeri av glitter og farger. Navnene står selvsagt i stil med titler gjerne hentet fra popmusikken "Bad Romance", "Today Was A Fairytale" og "Boom Boom Pow"

mandag 24. januar 2011

Stjel stilen: Nicole Richie


Nicole Richie er en person mange retter blikket mot når man ønsker å være oppdatert på trender. Hun er med å bryte vei for alt fra maxikjoler, til retro solbriller og hippiemote. Noen ganger overrasker hun, slik som her, hvor hun bruker en klassisk og elegant kjole hvor detaljen er en stor hals. Med et par røde pumps er man klar for fest, selskap eller jobb!

søndag 23. januar 2011

I en grå sofa..




I dag har vi en brun sofa fra IKEA i stua, den ønsker jeg sterkt å bytte ut til noe grått. Så nå ser jeg på interiørbilder med grå sofaer for å drømme om hvordan stuen etterhvert kan bli...

lørdag 22. januar 2011

Hat and kittens


Kjempesøtt sett med lue og vanter fra Hello Kitty. Kanskje litt på kanten til hva jeg egentlig tør gå rundt med, men likevel så utrolig søtt!

fredag 21. januar 2011

Vin med ironi


Etter en tur til California i sommer fikk jeg heeelt dilla på Pinot Noir fra California. Dessverre er det vanskelig å få tak i på norske vinmonopol. Enten er det veldig dyrt eller kun bestillingsvarer - stort sett er det både dyrt og bestillingsvare.
I Sverige fant jeg denne pinot noir'en - vet ikke helt lokasjonen, men ser at tidligere utgaver kommer fra Monterey County, som definitivt er i California, så da satser vi på at min også er det. Artig at vinen heter "Irony", så jeg gleder meg til å smake min ironiske vin :)

torsdag 20. januar 2011

Preppy Princess


Inn i rekken med andre "prinsesseparfymer" fra dronningen av romantiske drømmer, Vera Wang, kommer det siste innslaget "Preppy Princess". Tidligere utgivelser inkluderer "Glam Princess" og "Rock Princess".
"Preppy Princess" er dekorert med et småsnobbete rutemønster som gir assosiasjoner til rutete skjorter og plagg man ofte benytter i mer sossete kretser. Røde bær, kaprifol og noter av tre skaper denne friske og lekne parfymen.

Stjel stilen: Blake Lively

En beige blazer utenpå en elegant kjole eller til en enkel topp og jeans. Det skal ikke mere til fra å forvandle et antrekk fra basic til preppy! Den klassiske jakken er et sikkert kjøp til våren!

onsdag 19. januar 2011

London-tipset: Nando's



Hver gang jeg er i London må jeg innom Nando's. Gjerne opptil flere ganger! Nando's er en herlig liten engelsk restaurantkjede som spesialiserer seg på portugisisk sterk krydret mat, nemlig piri piri kylling.

Konseptet baserer seg på at du bestiller og betaler maten ved kassen, og den blir deretter servert til bordene. Litt pub-stil. Noen av restaurantene er forseggjort med fint interiør og har en lun og koselig atmosfære. Jeg kan blant annet anbefale restauranten i området rundt Victoria station.

Hovedmaten er kylling i ulike varianter, enten det er kyllinglår, kyllingklubber eller kylling i pita. Man velger piripiri-styrken selv når man bestiller og tilbehør er alt fra cole slaw til grillet mais. Super godt, billig og superkos!

tirsdag 18. januar 2011

USA-tipset: Chipotle Mexican Grill


Jeg blir syk av lengsel bare jeg tenker på Chipotle. Restaurantkjeden har samme navn som en meksikansk krydderblanding og serverer ikke overraskende meksikansk mat, spesialiteten er burritos. Restaurantene er ofte helt forskjellige og holder til i både nye og gamle lokaler. Det er enkel og ofte moderne innredning. Dette er fast food og ikke et sted for romantiske middager, men kan få margarita og Corona med i bestillingen.
Friske grønnsaker og spennende smaker. Dette er både billig og bra! Så hold utkikk etter Chipotle om du befinner deg på østkysten eller vestkysten!

mandag 17. januar 2011

Dagens middagstips: Pasta med brokkoli og salvie



Jeg har som mål å ha "meat-free monday" og  forrige mandag laget jeg denne retten, pasta med brokkoli og salvie. Det er en enkel rett med pasta og grønnsaker. Hvis man ikke koker i hjel noen av delene er det en sunn og næringsrik middag. Pastaen må være al dente for at GI-nivået ikke skal skyte i været.

For 2 personer;

140 g spaghetti
140 g brokkoli, kuttet i 5 cm store biter
3 ss  olivenolje
2 sjalottløk, i skiver
1 båt hvitløk, finhakket
1/4 ts chiliflak
12 salvieblader, revet
Rever Parmesan

1) Kok pasta etter instruksjoner. Når det er ca 4 min igjen av koketiden, slenger du i brokkoli.
2) I mellomtiden varmer du oljen i en stekepanne og tilsetter sjalottløk og hvitløk. Stek til de blir gylne, ca 5 minutter. Tilsett chiliflakene og salvien, og stek i ytterligere 2 minutter. Hell vannet av pastaen og bland i pannen med løkblandingen. Dryss på med revet parmesan.

Min dom er at retten kanskje er litt tam og det var litt lite mat for to personer - i alle fall for godt voksne menn. Hver porsjon inneholder 419 kcal. Men pasta, olivenolje, hvitløk, urter og chili slår sjeldent feil. Definitivt en oppskrift jeg beholder, men kanskje gjøre noen små justeringer!

søndag 16. januar 2011

Dollhouse


Vennskapsdukker er blitt et yndet objekt i mange interiørhjem. Disse søte fra Momiji kommer i mange ulike varianter slik at man lett kan finne noe som passer ens egne personlighet. Alle dukkene har et lite hemmelige rom slik at man kan legge inn små hemmeligheter om man vil gi den videre til en god venn. For min del er jeg foreløpig fornøyd med at de pryder mitt interiør.

lørdag 15. januar 2011

Copy that!

Emma Watson har gått fra å være en liten barnestjerne til å bli et yndet moteikon. Hun får selv enkle plagg til å bli glamorøse og spennende. Med en stripete genserkjole fra H&M til kun 199 kr kan man oppnå Emmas stil. Inne passer den godt til sorte pumps og et sort belte i midjen. Utendørs passer den fint til en sort skinnjakke og et stort, mykt hvitt skjerf.

fredag 14. januar 2011

USA-tipset: Forever21


Hvis du planlegger ferie til USA bør du notere deg navnet Forever21. Dette er en kleskjede som finnes stort sett over hele USA og er kjent for sitt massive utvalg av moteklær til en svært rimelig penge. De er kjappe til å følge med i motebildet og kopiere de hotteste trendene. I noen tilfeller har de vært så flinke at de har ertet på seg flere designere. Kvaliteten varierer, men her er trikset å sjekke materialene og stoffet. Butikkkjeden er svært populær og det kan til tider bli litt hektisk og kaotisk, så man må beregne god tid for å få oversikt. Det kan være verdt tiden for her kan man ofte føle at man virkelig har gjort noen kupp!

torsdag 13. januar 2011

To the rescue


Er det et produkt jeg virkelig har blitt avhengig av de siste månedene er det Skin Therapy Oil fra Palmer's. Med sin høye dose Vitamin E, nypeolje, kakaosmør og sesamolje har denne kroppsoljen gode egenskaper når det kommer til å behandle arr, strekkmerker, tørr hud og aldrende hud. Jeg synes den er super da den gjør huden myk og smidig, uten at det blir klissete og dette til tross for at den ved første øyekast kan virke fet og oljete.

Pakningen og flasken er verken superpraktisk eller spesielt godt egnet for utstilling på baderomshyllen, men denne oljen gjør virkelig jobben sin. Den har en ganske kraftig og karakteristisk lukt av babyolje, kokos og sjokolade, enten liker du den eller så hater du den. Jeg er heldigvis en av de som synes den lukter godt, kanskje bare litt overveldende.

Produktet er et typisk "drug store"-produkt, så det koster heller ikke flesk (rundt 60 kroner) og med en rating på 4.2/5 hos makeupalley.com skjønner man at dette er et kupp! Jeg vet dessverre ikke hvor eller om man får kjøpt produktet i Norge, men det er heldigvis tilgjengelig på eBay.

onsdag 12. januar 2011

Vaniljeekstrakt vs vaniljeessens

Nå er det lenge siden jeg har skrevet om baking, så tenkte det var på tide med å skrive et innlegg som tilhører cupcakeverden igjen. Dagens "tema" er gjengangeringrediensen vaniljeekstrakt.

 

De fleste tyr til vaniljesukker eller vaniljeessens når oppskriften kaller for vanilje ekstrakt. For meg er det en så stor forskjell at jeg nesten ikke klarer sette ord på det.
Vaniljeessens er ikke en gang vanilje. Den inneholder syntetisk vanillin. Det fremstilles av tre, fra furubark!  Vaniljeekstrakt er basert på ekte vaniljestenger og består som regel kun av frøene fra disse og alkohol.

Vaniljeessens gir en ekstremt søt, nesten kvalmende men vaniljeaktig duft og smak. Vaniljeekstrakt gir et fyldig, aromatisk og dypt vaniljepreg på kaker og desserter.


Men problemet er bare, hvor får man tak i vaniljeekstrakt?

Det er dessverre svært vanskelig å oppdrive i Norge. Jeg hamstrer på ferier i utlandet. Prisen er ca 50 kr per flaske, men det varer en hel evighet. Husk å ta turen innom supermarkedet når du er i utlandet neste gang! Du kommer ikke til å angre! NB. i utlandet skiller de ofte gjerne mellom "vanilla extract" (som tilsvarer vaniljeessens for oss) og "pure vanilla extract" (som er den ekte basert på vaniljestenger og alkohol). Det er sistnevnte du vil ha!
Happy baking!

tirsdag 11. januar 2011

Rå diamanter



Menus siste stikk har fått navnet "Raw Diamonds" og er termokopper, skåler og asjetter i en geometrisk form som minner om edelsteners kantede utseende. På innsiden er de dekorert med et sirlig fargerikt mønster på som kommer til syne når innholdet fortæres. Superfint!

mandag 10. januar 2011

Afrodance


I dag bærer det avgårde på AfroDance! Har vært med noen ganger tidligere og det er ganske befriende :)
Store bevegelser, risting og shaking og mye rytmer! Anbefales alle som liker aerobic, dans og zumba!

Har du testet noen nye treningsformer i det siste?

søndag 9. januar 2011

Milano-tipset: Zap!


Mange sier at Milano er et shoppingmekka. Min personlige erfaring og mening er at dette kun gjelder om lommeboken er stinn av penger. Mye lekkert, men mye dyrt! Favorittbutikken min var riktignok den utrolig vakre og herlige butikken Zap!. Her finner man en blanding av designere som BluMarine, blandet med Kookaï, undertøy fra Moschino, glitrende smkker og tiarer fra Tarina Tarantino og en god dose Hello Kitty.

Besøk en av deres butikker på adressene Galleria Passarella eller Via Solferino 2

lørdag 8. januar 2011

Copycat

En kul stil trenger ikke koste skjorta! Akkurat nå får du en klin lik kopi av Olivia Palermos stripete blazer hos H&M. Legg til en hvit bluse, gjerne med rysjer. En sort shorts - gjerne i skinn om du er vågal. Topp det hele med en sort clutch og sorte pumps og du har et vinnerantrekk av høy klasse!

fredag 7. januar 2011

Body Burn


Da var årets Pump It Up-DVD bestilt og på vei i posten. Årets utgivelse har tatt tilbake Gareth Walker (kjent koreograf som blant annet står bak Take Thats koreografi) som instruktør. Formatet er endret litt fra tidligere år og består av tre litt kortere seanser slik at man får litt av alt, både funky dans, street dance og god gammeldags aerobic. Alt er satt sammen til et som vanlig fengende soundtrack med låter av Black Eyed Peas, Rihanna og Dizzee Rascal.  Feel the burn!

torsdag 6. januar 2011

Løpemusikk


Musikk er alfa-omega når jeg trener og nå kommer endelig Ministry of Sound med et nytt album rettet mot trening. RunningTrax2 er spesielt satt sammen for å passe til løping, enten du småjogger eller spurter og de er laget for å motivere deg gjennom oppvarming helt ned til nedtrapping. Mye fengende musikk som kan holde deg gående lenge i treningsstudio! Prisen er 110 kr fra play.com

 Disc 1
  1. Example - Kickstarts
  2. Alex Gaudino - I'm In Love (I Wanna Do It)
  3. Gyptian - Hold You (Major Lazer Remix Extended)
  4. Afrojack Feat. Eva Simons - Take Over Control
  5. Freemasons Feat. Wynter Gordon - Believer
  6. Tensnake - Coma Cat
  7. Roger Sanchez - 2Gether (Antoine Clamaran Remix)
  8. Fred Falke & Burns - You Stopped Loving Me
  9. Weekend Millionaires - Barbra Streisand (HK Mix)
  10. Calvin Harris - I'm Not Alone
  11. Stretch & Vern - I'm Alive 2010
  12. Ultra Naté - Free
  13. Les Rythmes Digitales - Jacques Your Body (Make Me Sweat) (99 Mix)
  14. Vato Gonzales - Badman Riddim
  15. Steve Aoki Feat. [[[zuper blahq]]] - I'm In The House
  16. Sonic Whim - Like A G6 (Giacomino Power6 Remix)
  17. Unicorn Kid - Wild Life (Nu:Tone Remix)
  18. J. Majik & Wickaman - Crazy World
  19. DJ Fresh - Gold Dust
  20. Danny Byrd - We Can Have It All (Sigma Mix)
 Disc 2
  1. Cassius - Feeling For You
  2. Dizzee Rascal - Dirtee Disco
  3. Marco Calliari - We No Speak Americano (Montreal House Mafia Remix)
  4. Axwell Feat. Errol Reid - Nothing But Love - Remode
  5. Booty Luv - Shine
  6. Reel 2 Real Feat. The Mad Stuntman - I Like To Move It
  7. Pulse Feat. Antoine Robertson - The Lover That You Are
  8. The Nightcrawlers - Push The Feeling On
  9. Deepest Blue - Give It Away
  10. PJ Feat. Velvet - Stereo Love
  11. Bel Amour - Bel Amour
  12. Cabin Crew - Star To Fall
  13. Fugative - Crush (Moto Blanco Edit)
  14. Dennis Ferrer - Hey Hey (DF's Attention Vocal Mix)
  15. Drop The Lime - Hot As Hell
  16. Conoga - Hot
  17. Mylo Feat. Miami Sound Machine - Doctor Pressure
  18. Jakatta - American Dream (Joey Negro Club Mix)
  19. JDS - Nine Ways
  20. Ruff Driverz Presents Arrola - Dreaming
 Disc 3
  1. Tim Berg - Seek Bromance (Avicii's Vocal Edit)
  2. Tiësto Vs Diplo - C'mon
  3. Eric Prydz - Niton (The Reason) (Instrumental Edit)
  4. Sidney Samson - Fill U Up
  5. Deadmau5 - Not Exactly
  6. Steve Forest Vs Marilyn Monroe - I Wanna Be Loved By You (Hard Rock Sofa Mix)
  7. Ian Carey Feat. Mandy Ventrice - Let Loose (Big Room ReRub)
  8. Daddy's Groove - Bleeding Heart (Magic Island Instrumental Mix)
  9. Example - Two Lives (Kris Menace Remix)
  10. TV Rock Feat. Rudy - In The Air (Tristan D Remix)
  11. Groove Chasers - Just The Way You Are (Ass Wipe Mix)
  12. DJ Leah - Whip My Hair
  13. Clubwaiver - Forget You (Clubwaiver Remix)
  14. Porchia - Here Without You (Mark Breeze Extended Mix)
  15. Jan Wayne Vs RainDropz! - Numb (Handz Up Remix)
  16. Jens O - All The Things She Said
  17. Darren Styles & Mark Breeze Present Infexious - Let Me Fly
  18. Public Domain - Rock Da Funky Beats
  19. Da Hool - Meet Her At The Love Parade
  20. Faithless - God Is A DJ

onsdag 5. januar 2011

It's dancey dancey time!


Denne vil jeg ha på når jeg trener zumba eller dance aerobic. It's dancey dancey time!

Jaeger


Denne helgen åpner Oslos nyeste tilskudd på utelivsfronten. Stedet heter Jaeger og ligger i Grensen 9. Det blir en forrykende åpningshelg med flere av Norges beste DJs bak spakene! Jeg gleder meg til å ta turen så fort som mulig!

tirsdag 4. januar 2011

Piff og puff












Det er alltid kjekt med ekstra sitteplasser  og en puff er lett å flytte rundt og ikke minst veldig dekorativ! Her er et utvalg jeg har falt for, med alt fra Skeidar til Missoni. Noe for en hver smak, og en hver lommebok!

Hvilken er din en favoritt?

mandag 3. januar 2011

Filmmaraton

Man kan vel trygt si at denne julen har vært litt av et filmmaraton. Nesten hver eneste dag har jeg benket meg foran tv'en med både en, to og tre filmer. En blanding av action, drama, eventyr og komedier. Mange gode filmopplevelser og endelig fikk jeg sett noen etterlengtede filmperler.

Har du sett noen gode filmer i julen?

Fit and Fabulous


Akkurat det jeg trenger etter mye fet julemat og late dager. En glamorøs samlecd spekket med energiske, motiverende og fengende treningssanger. Hed Kandi kan markedsstrategi. I rett tid lanserer de nemlig utgivelsen "Fit & Fabulous" som er en tiltrekkende tittel med to hele musikkmikser på ca 40 minutter stykk, i tillegg til at man får alle sangene separert for å legge inn på egne spillelister. Så når jeg står der og sliter på tredemølla kan jeg drømme om Ibiza, glamorøse nattklubber og om å kaste meg ut i dansen i en snerten liten topp - fit AND fabulous! <3

TrackLength
1.Fit & Fabulous: Mix 100:40:34
2.Fit & Fabulous: Mix 200:40:53
3.All This Love That I'm Giving (Christian Hoff Mix) (Groovefinder)00:05:24
4.Shotguns (Scumfrog Remix) (Polina)00:06:21
5.Good For Me (eSQUIRE Club Mix) (Lee Squires)00:07:38
6.Groove With You (Soulgangsters Groove Dub) (DJ Neo)00:06:34
7.Joy (Hanna Hansen & David Puentez Remix) (Inaya Day)00:07:26
8.Children Of The Night (Dean Rigg)00:05:52
9.Has To Be Love (Funkability Mix) (Lee Squires)00:07:39
10.Stop the Time (Instrumental) (Niels Van Gogh)00:06:07
11.Another Love (Big Club Mix) (The Mac Project)00:06:48
12.Mr Devil (David Jones Remix) (DJ Slider)00:07:26
13.Feeling Of Love (Steven Quarre)00:06:22
14.Take It (Kitch N Sync Mix) (The Cheerz)00:05:41
15.Dub My Disco (Paolo Barbato Vocal Remix) (Hostage)00:06:35
16.Get Down (Original) (Bordeauxx)00:06:53
17.Summer Voyage (Cover Me) (Original Mix) (Craft B)00:07:20
18.Take Me Higher (Jonni Black)00:07:09
19.The Reason (Dani L Mebius Remix) (Steven Quarre)00:05:53
20.Rollin' (Jay C)00:06:05
21.Wear It Out (Mr Vasovski Remix) (Carl Hanaghan)00:06:35
22.Every Little Thing (Eddie Jenkins)00:08:23
23.Thinking About You (Original Mix) (Jonni Black)00:05:37
24.Watertight (Hooked Remix) (Hooked)00:07:30
25.Let Loose (Club Mix) (Ian Carey)00:05:28
26.Be Together (The Str8jackets Medicated Rub) (John Jones)00:06:46


søndag 2. januar 2011

Julegave til meg selv






Dette øyeskyggesettet fra Guerlain ble min lille treat til meg selv denne julen. Fargekomposisjonen heter "Champs Elysees" og jeg føler meg veldig chic og fransk med disse fargene! Oh la la!