torsdag 31. mars 2011

Red Bag


Kan det ikke snart bli vår så jeg kan bytte ut boblekåpe med trenchcoat, og sprite opp med denne røde vesken fra Dorothy Perkins!

Fashion Cars




Her er noen fler samarbeid jeg kan like, Paul Smith har designet både en Rover Mini og en Jaguar X-type.
Matthew Williamson har gjort sitt preg på en Rover 25.
Andre designere som har forsøkt seg på biler er Giorgio Armani, Versace og John Galliano.

Da blir det kanskje bil på meg en gang i tiden likevel da!!

tirsdag 29. mars 2011

Motebil




Jeg har ikke lappen og jeg kunne ikke brydd meg mindre om bil. Men endelig er det noe som får meg til å se to ganger på denne formen for transportmiddel. Designersamarbeid hvor mote møter bil!
I dette tilfelle er det Orla Kiely - en trendy men litt retroinspirert designer - som har fått satt sitt preg på Citroën. Noen teknikse detaljer får dere ikke, det viktigste er jo utseende og interiøret!

mandag 28. mars 2011

On the go cleanser

Nå er tiden inne for å gi en anmeldelse av Ole Henriksen produkter jeg kjøpte tidligere i vinter.

Først ute er hans prisvinnende rensegelé "On the go cleanser". Den er rettet mot normal til kombinasjonshud, så sartere hudtyper bør kanskje velge en av hans mildere varianter. Den skal være spekket med ingredienser fulle av antioksidanter som sjøgress, rødalm og grapeseedekstrakt. Rensegeléen skal pleie, gi næring og fukt og gi en myk og glatt hud. Huden fuktes med vann, og man opparbeider et pleiende skum i hånden som man skal jobbe inn i huden ved å bruke sirkulære bevegelser fra halsen og oppover.

Min dom er at den først og fremst lukter fantastisk! En deilig og oppfriskende duft av appelsin og sitrus. Den har tykk, nesten litt klissete konsistens, men blir til et pleiende skum når man tilsetter vann. Den er ikke spesielt drøy i bruk, særlig med tanke på at denne rutinen skal gjøres morgen og kveld, eventuelt repeteres om man har behov. Huden føles ren, glatt og smidig etter bruk, men om dette er en midlertidig eller varig effekt er jeg usikker på! En god følelse uansett og "On the go cleanser" er i ferd med å seile opp som en favoritt innen ansiktsvasker!

søndag 27. mars 2011

London-tipset: Carnaby Street

Når man begynner å bli lei trafikken og bråket fra gatene, er Carnaby Street en liten, kul og avslappet oase for shopping. I området som ligger rett ved Regent Street er det små koselige handlegater på kryss og tvers og mange små, kule hippe butikker. På kvelden blomstrer nattelivet, og det ligger en rekke koselige og gode restauranter, i tillegg til noen populære nattklubber.
Her finner du blant annet klesbutikker som Fornarina, Muji, Pepe Jeans, Replay, Vans, American Apparel, David and Goliath og WeSC. I tillegg til kosmetikk i butikkene til Benefit, MAC, Illamasqua og Pixie. Rett ved siden av ligger fantastiske Liberty som er en helt spesiell bygning med mange etasjer med luksus!

lørdag 26. mars 2011

Whitney Ports leilighet



Whitney Ports leilighet i NYC er like fantastisk som jenta selv! Hun er ikke redd for å bringe farger inn i hjemmet og jeg elsker hennes trendy, eklektiske stil med romantisk vri!

Sweethearts

Le Creuset er kjent for sine solide og fargeglade former og jeg tror disse, eller noe tilsvarende, må inn på mitt kjøkken en gang! De er bare så søte!!

fredag 25. mars 2011

Carrie Bradshaws leilighet






Jeg slutter aldri å la meg fascinere av Sex And The City og nå drømmer jeg lengselsfullt om Carries lille, fine leilighet i New York City. Bildene med blå vegger er fra nyere tid, filmene, og viser hvordan Carrie har pusset opp siden starten av serien. Det er likevel klesskapet hennes som er den store drømmen!

Rachel Bilson designer servise!






En av Hollywoods mest yndige fashionistas Rachel Bilson har tidligere hatt gjestekolleksjoner for DKNY. Nå beveger hun seg ut på et nytt område med eget servise. Serien heter "Edie Rose" som er samme navn hennes kleskolleksjoner har gått under. Men denne gangen er det altså Home-edition.
Jeg syns det er søtt, elsker fargene som er i påfuglenes vakre fjær, men likevel passer det ikke helt inn i heimen i forhold til stilen vi har valgt!

torsdag 24. mars 2011

Rosa Bad




Rosa er og blir min favorittfarge og dette er baderomsdrømmer for meg!

Bronsegudinner og solskinn




Sommeren nærmer seg og det betyr at lanseringen av kosmetikkmerkenes sommerkolleksjoner også er rundt hjørnet. Estee Lauder er flinke til å finne essensen av sommer og inkorporere dette i produktene. Denne sommeren inkluderer det et lekkert solpudder med havets "maskot" sjøstjernen. En øyeskyggepalett med gyldne toner kombinert med blått og oliven passer fint til solbrun hud. En stor nyhet er også at deres signaturduft for sommeren "Bronze Goddess" - nå også kommer i ny utgave "Soleil". En grønnere og mer sitrusspekket variant enn sin forgjenger (som var basert mer på kokosnoter). Kan nesten ikke vente!

onsdag 23. mars 2011

Stjel stilen: Natalie Portman


Natalie Portman er nydelig og ser fantastisk ut i en stroppeløs kjole i sort og hvitt. H&M har en god kopi til 299 kr!

Mal det rosa!




En rosa vegg kan virkelig løfte et rom til nye dimensjoner! Så var det bare å finne motet til å faktisk gjennomføre det!

tirsdag 22. mars 2011

Fantastiske krus

Wonderful Mugs




Fordi all te og kaffe smaker litt bedre når det drikkes av en søt/vakker/morsom kopp!

Fuego!



Fuego Fuego, the roof is on fire!
Hvis du noen gang har vært på Zumba er jeg ganske sikker på at du har hørt denne før! Cuckoooo!

mandag 21. mars 2011

Flawless face




Laura Mercier er kjent for kultproduktet "Tinted Moisturizer" en fuktighetsgivende krem med litt dekkevne og som beskytter mot solen med sine 20 spf. Settet "Flawless Face Kit" inneholder dette superproduktet og en del til som skal gi deg det perfekte fjes. Dette settet måtte jeg jo bare ha! Lever det virkelig opp til forventingene?

I settet følger foruten Tinted Moisturizer, også en Foundation Primer, en eggeformet svamp, en velour puff, concealeren Undercover Pot og to koster. Første gang jeg prøvde alle produktene sammen ble jeg kjempefornøyd, det ble et naturlig og jevnt resultat som ikke så for sminket ut. I ettertid har jeg ikke fått resultatet til å bli like bra som første gang, men det er fortsatt gode produkter. Undercover Pot er til og med i full størrelse, og har foruten to nyanser og speil, også et "finishing powder" i bunnen. Mitt eneste minus er at den ene halvdelen av concealeren var helt uttørket da jeg åpnet den.

Mitt sett er kjøpt i USA, men jeg mener å huske at Laura Mercier også selges hos Gimle Parfymeri på Frogner.

Yum-O

Lakris er en av mine diller om dagen (eller de siste månedene egentlig!) og nå har jeg oppdaget lakrisen til danske Johan Bülow.
Favoritten min er "A" som er "Islandsk hygge". Den består av myk lakris overtrukket med melkesjokolade. En typisk islandsk lakrissjokolade med med luksuriøst preg. Det er i dette tilfelle iransk og afghansk lakris overtrukket med eksklusiv belgisk sjokolade. Lakrisen er også helt uten gluten og kunstige tilsetningsstoffer, og kommer i tillegg i en beholder av resirkulert plast. Så godt for meg og godt for miljøet!

Johan Bülows lakris får du kjøpt i utvalgte delikatessebutikker! Eks. Jacobs på Holtet og gavebutikker.

søndag 20. mars 2011

Lightfully Bright



Hudpleie og fire nye lipglassfarger utgjør lanseringen "Lightfully Bright" fra MAC. Så nå skal både hud og lepper stråle og gløde! Ganske spenstig, men jeg tror det kun er den rosa fargen som appellerer til meg i dette tilfellet!