mandag 31. mai 2010

Spansk sølv





Mitt siste kupp fra Bolia var dette rustikke fatet i sølv ved navn "Cordoba". Córdoba er en by som ligger sør i Spania og har blant annet en stor kjent moské-katedral som severdighet.


Dette fatet bringer litt spanske vibber til leiligheten. Viva España!

Lilla drømmer

Dette sengetøyet fra Bolia var også et av kuppene på lørdag. Liker halv pris, særlig når vi har akutt mangel på sengetøy. Lekre lillafarger og oransje sømmer som en litt kul kontrast.

Hvitt og delikat







Salg på Bolia passet meg utmerket ettersom vi trengte litt nytt interiørstæsj i heimen.
Disse telysholderne i chinabone ble med hjem, klarte ikke velge design så da ble det alle tre.
De er superdelikate og feminine, og jeg gleder meg til å ta de i bruk.

Dyreprint og etniske vibber







Her er noen av mine siste kjøp innen smykker og tilbehør. Jeg elsker dill-dall, og jobbet tre år i Accessorize (verdens beste accesscoarbutikk!) Jeg må fortsatt innom nå og da for å plukke opp nye ting, som de tre øverste tingene avbildet. Det nederste kjedet er fra H&M, som også lager ok tilbehør.. nå og da ;)

Jeg tiltrekkes tydeligvis av det eksotiske og etniske denne sesongen. Inspirasjon fra Afrika med dyreprint og spennende materialer. Det blir en wild summer!

lørdag 29. mai 2010

Skål!



Denne lille Olympia-skålen ble med hjem fra Bolia. Pen skål til såper i aluminium og perlemorslakk.
Det samme gjorde to skåler i muslingskjellmateriale fra Bolia. Valget fant på den gule, da det er en fin kontrastfarge til alt det blålilla på soverommet. En stor til smykker og en liten til ringer, ordning og reda!

fredag 28. mai 2010

Duftdrømmer









Sikler etter Jessica Simpson Fancy Love og Givenchy Ange Au Demon Le Secret. Begge er for min sensitive snute to helt unike duftkomposisjoner som jeg ikke får nok av. Vil bare gå å sniffe på disse parfymerte sidene som er i ELLE og Vogue (skulle ikke tro man fikk korrekt gjengivelse av duften på et ark, men funker for meg - ofte der jeg blir solgt!)



Givenchy Ange Au Demon Le Secret er frisk og lett duft med noter av tranebær, grønn te, hvite peoner, jasmin og lys musk.



Fancy Love skal være selve duften av å forelske seg med blant annet ferskenblomstring, rosa champagne, tyrkiske roser og patchouli.


Givenchy sin har jeg faktisk fått testet på et håndledd, og den var yummy. Lukter søtt og godt, men den er ikke for tung. Litt som markjordbær!

Fancyschmancy


Denne har også fått plass på baderomshyllen etter mye om og men. Jeg er en liten sucker for gourmand-dufter, dvs. som regel søte eller krydrede dufter med innslag av spiselige ting som kaffe, cupcake, whiskey, sjokolade, mandel, karamell, vanilje og sukkerspinn.

Jessica Simpsons "Fancy" beskrives som en frisk, energisk og ungdommelig duft med innslag av pære, nektar av aprikos og rød frukt, blomster, mandel, karamell og vaniljekrem. Høres jo delicious ut, så etter å ha vurdert den lenge, ble den min! Er ikke noe spesielt fan av kjendisparfymer, men det kommer noen unike, spennende dufter innemellom og da ser jeg bort fra det faktum at den er avbildet med en kjendis. Flasken var littebitt skuffende ettersom den så mye mer plastic fantastic ut enn vintage, så det er ikke den flakongen som får stå først i rekken på mitt bad.

My latest addition


...til min stadig voksende parfymekolleksjon. Pure DKNY - en mild blomsterduft med en dråpe vanilje.