1) Mad About Macarons - Jill Colonna
2) Macarons: Chic and Delicious French Treats - Annie Rigg
Bakedronningen Annie Rigg gir steg-for-steg oppskrifter for hvordan man lager makroner som er sprø på innsiden og myke og seige inni, og med god smak. Her er oppskrifter på klassiske, uventede og fristende smaker som cappucino, kirsebær og salt karamell.
3) Macarons - Berengere Abraham
Denne boken er en herlig samling oppskrifter fra et av verdens mest respekterte kjøkkenmerker Larousse. Boken inneholder idiotsikre oppskrifter med alt fra kjente smaker som sitron til de mer vågale som rabarbra og stikkelsbær.
4) I Love Macarons - Hisako Ogita
En bok som i tillegg gir detaljerte trinn-for-trinn-beskrivelser av hvordan man lager makroner også viser det med bilder. Oppskriftene er sammensatt for å lage makroner hjemme på eget kjøkken og lykkes med det. Etter mange forsøk har Hisako Ogita funnet en oppskrift som kun krever vanlige kjøkkenredskaper og som fjerner mange av de typiske fallgruvene for å få perfekte makroner.
5) Secrets of Macarons - Jose Marechal
Den franske kokken deler sine hemmeligheter og lar deg først lære ni klassiske kombinasjoner, før man går ut på å finne sin egen signatursmak. Detaljert informasjon om alle prosessene, og også et eget kapitell for erfarne bakere og gjør at boken både er inspirerende og oppfordrer til å være kreativ i smakssammensetninger som gjør at mulighetene er uendelige!
Hehe visste ikke det fantes SÅ mye litteratur på makroner:)
SvarSlettnär jag var i new york senast så smakade jag på en sån första ggn, riktigt goda :) trevlig söndag föresten!
SvarSlettSå gøy, takk for tipsene! Jeg har nettopp prøvd å lage! :)
SvarSlett