lørdag 30. april 2011

New York-tipset: Century 21

Det gigantiske varehuset downtown Manhattan er vel ingen godt bevart hemmelighet lenger, men det betyr ikke at man ikke bør avlegge det et besøk. Forvent deg rot og kaos, men en mulighet til å gjøre usedvanlig bra kupp. Designere, produsenter og butikker har nemlig avtaler med Century 21 og selger restene sine til varehuset når de må gjøre plass for nye varer. Det betyr at du kan få klær, sko og accessories fra blant annet Marc Jacobs, Versace, DKNY, Moschino og Juicy Couture til 70-80 % avslag.

Jeg må alltid innom når jeg er i New York, og det er bare å puste rolig og ikke la seg stresse. Sist gang kom jeg hjem med flere fantastiske silkeskjerf fra Diane Von Furstenberg, Cacharel, Moschino og Longchamp. I tillegg til lommebøker fra Juicy Couture og solbriller fra Marc Jacobs.

fredag 29. april 2011

Søte drømmer

David & Goliath lager de søteste og morsomste trykkene! Om man ikke er typen til å gå med det offentlig er det supert at man kan få disse som egne pysjamaser til hjemmebruk! Så var det bare å finne sin favoritt!

torsdag 28. april 2011

Bunny times







Er ikke helt ferdig med påsken enda jeg! Må først dele disse herlige små kaninene med dere!

onsdag 27. april 2011

Michael Kors-ønskeliste









Klassisk, amerikansk og sporty! Michael Kors lager tidløse klær og accessories som passer enten man har en sporty eller svært glamorøs livsstil. Mest av alt ønsker jeg meg kanskje en av hans vakre klokker!

tirsdag 26. april 2011

Hjemmet til Kristen Bell






Ingenting er som å få en sniktitt inn i et celebert hjem. Disse som har alle midler og profesjonelle til rådighet, hvordan blir hjemmet da? Kristen Bell er aktuell som stemmen til "Gossip Girl" og her er bildene fra da hun åpnet hjemmet sitt til InStyle.

mandag 25. april 2011

I like to pretend that I'm Easter Bunny!


Pass på å nyte den siste påskedagen alle sammen!

Ti tips for lekre ben!

Her er det glamorøse magasinet InStyle sine ti råd for fantastiske legger - alt fra det ekstreme til små endringer som kan gjøre stor forskjell når sommerkjolene skal på!

1) Trening!
Pilates og Yoga er gode treningsformer for lekre ben. Hvis ikke disse alternative treningsformene for deg, gjør gode gamle utfall susen!



2) Selvbruning og skimmerkrem
Noen lag med selvbruningskrem eller spray gir blek vinterhud glød og farge. Litt farge på bena skjuler også ujevnheter og synlige blodårer. Man ser også slankere ut når huden blir mørkere. Litt ekstra glød i form av bronsefargede kremer med skimmer gir ekstra effekt.




3) Riktig kosthold
At sukker og salt binder vann og gjør deg oppblåst er kjent for mange, men tilsetningsstoffer og kunstige søtningsmidler er heller ikke spesielt bra. Kutt ut disse og innta vanndrivende matvarer som agurk, grønn te og stangselleri.


4) Cellulittkremer
Cellulittene vil dessverre aldri kunne fjernes permanent med kremer, men disse "vidunderkremene" inneholder ofte koffein som er vanndrivende og som midlertidig gjør cellullittene mindre synlige.


5) Hårfjerningskrem
Hårfjerningskremer oppløser hårene ved roten og gir et glattere resultat enn ved barbering. De nyeste modellene har redskap som gjør at du slipper å ta på kremen i det hele tatt.

6) Børsting
Den siste gadgeten innen skjønnhet er de elektriske hudbørstene for huden i ansiktet. Disse fungerer også utmerket for legger. Skrubber man en gang i uken blir leggene glattere og tar til seg fuktighet lettere. Har man ikke tilgang på børstene, så kan en skrubb gjøre samme nytten.

7) Skleroterapi
Skjemmende blodkar kan fjernes ved at et legemiddel injeseres direkte inn i synlig blodårer og gjør at de trekker seg sammen og blir mindre synlige.

8) Riktig skotøy
Unngå stropper og spenner som gjør at leggene ser kortere ut. Det mest effektive er å velge hudfargede høye stiletthæler for å virkelig forlenge bena. Det er viktig å velge en nyanse som ligner din egen hudfarge for den riktige effekten.

10) Riktig lengde
Når du velger kjoler eller skjørt er det viktig å velge riktig lengde. Kneet definerer hele benet, så det er området du bør dra oppmerksomheten mot. Det betyr at skjørtelengden bør skjære et godt stykke over kneet, eller om du ikke er helt komfortabel med minikjoler, tre cm over kneskålen.

kilde: InStyle

søndag 24. april 2011

C-ool Music

1) LeAnn Rimes - Can't Fight The Moonlight
 
2) Charlotte Church - Crazy Chick .

3) John Mayer - Clarity
 
4) Christina Aguilera - Come On Over
5) Britney Spears - Crazy
 6) Christina Aguilera - Can't Hold Us Down

6) Enur - Calabria
7) Justin Timberlake - Carry Out (Soundpusher remix)

8) Madonna - Celebration

9) Kelly Rowland - Commander

10) Britney Spears - Can't Make You Love Me


Min topp10 av alle låter på C!

Hva er din favorittsang på C? Kanskje jeg får noen nye favoritter!

lørdag 23. april 2011

Missoni Home









Elsk eller hat? Missonis karakteristiske mønstre kommer stadig i nye fargekomposisjoner og kreasjoner. Jeg er solgt! Bare klarer ikke bestemme meg for hva jeg helst vil ha!

fredag 22. april 2011

Glam Tennis




Tror jeg jammen jeg skal starte å "klaske ball" igjen om noen gir meg dette utstyret a la Chanel!

torsdag 21. april 2011

Norwegian Recycling


Mulig jeg henger et halvt år etter og at alle har sett denne før meg, men jeg har ikke oppdaget den før nå! Fantastisk mash-up til en helt ny sang!

onsdag 20. april 2011

Stjel stilen: Rock the Maxi!




Maxiskjørt er overalt denne sesongen og er et av trendplaggene for sommeren. Blomstermønster er også en trend vi ser mye av. Kombinerer man disse to får man et utrolig søtt og feminint plagg, men som kanskje lett kan bli litt for mye "lille huset på prærien" og litt for lite "it-girl". Kombineres de derimot mot tøffe skinnjakker har vi en stil som lyser fashionista lang vei! Så slik rocker du maxi'en!