tirsdag 6. november 2012

Kveldsglød fra Chanel

Alle store kosmetikkmerker vet å lansere en egen kolleksjon rett før jul. Chanel bidrar med sin Éclat du Soir de Chanel - som betyr Chanels kveldsglød (foretrekker virkelig tittelen på fransk!)
Produktene er en blanding av skimrende, gyldne gulltoner og mørke, dype vinrøde toner.


De berømmelige øyeskyggepalettene som er en fryd å se på kommer i en ny variant, Harmonie du Soir, eller Kveldsharmoni som det ville blitt kalt på norsk.


Øyeskyggeduoen Nuit-Claire - eller Klar Natt om du vilblir (nok populær da den er den perfekte fargekombinasjon for sotede øyne.


Gulløyeskyggen Apparence (eller på norsk Utseende) vil nok tiltrekke seg mange gulldiggere.


Blushen Star Dust (merk at nå er vi plutselig på engelske navn igjen, men hvis jeg skal fortsette med oversettelser så er dette da Stjernetstøv) er den perfekte nyansen til å brukes med sotede øyne da den har en delikat rosatone som er nøytral, men likevel gir litt farge til kinnene.

Hva er vel en sminkekolleksjon uten en forførende leppestift? Den mørke og dype L'impatiente kunne like gjerne vært et kunstverk da den har en tittel som oversettes med Den utålmodige.

Sesongens neglelakk Malice er en litt mer tradisjonell farge enn vi har sett de siste sesongene fra Chanel. Men den litt Halloween-aktige rødfargen med det like skremmende navnet Malice (eller Ondskap om du vil) blir nok en populær farge på de kommende julebordene.
1 kommentar:

  1. Å, det er så lekkert - elsker den første paletten, så fiin! :)

    SvarSlett