mandag 5. mars 2012

KK Living


Det er lite jeg blir like ivrig over som et nytt interiørblad! KK Living ser ut til å være et interiørmagasin som kommer hver tredje måned og ser fresht ut med sine friske farger og matte førsteside.

Det inneholder en god blanding av interiørreportasjer fra Skandinaviske hjem - i alle stilarter. En fin miks av hjem - både hus og leiligheter. Bladet var veldig lettlest og jeg hadde pløyet gjennom alt på under én time.

Interiørtipsene for å få mer plass syntes jeg ble litt tullete, det var tydelig at bildene var valgt ut fordi de var fine, så fikk selve tipset bildet skulle illustrere være så-som-så. Hva barn synes om designerklassikere og hva som definerer Jennifer Anistons livsstil gjorde heller ikke det store for meg! Fargekartene de skryter av (som er fire farger i hver interiørreportasje) er ikke spesielt anvendelige og mange vil nok få seg et sjokk om de bestiller med seg disse fargene hjem!

Men man skal ikke se bort fra at jeg også må ha neste nummer!

Har dere sjekket det ut? Og hva synes dere?

5 kommentarer:

 1. Elsker interiørblader så må nok få tak i dette :)

  SvarSlett
 2. Elsker interiørblad og tenkte eg skulle sjekke ut dette eg og :)

  SvarSlett
 3. Titter gjennom interiørblader når jeg må vente så lenge på sykehuset, men kjøper ikke det selv :-) har nok med å få råd til Cosmo, Woman og mag, som er et must hver måned! :-P

  SvarSlett
 4. Nei har nok ikke fått sjekket ut, men synes interiørblad er morsomme så må vel sjekke ut:)

  SvarSlett
 5. Dette må jeg sjekke ut :D

  SV: Veldig enig! Likte Nokas veldig godt jeg.

  SvarSlett