torsdag 3. mai 2012

Kiehls Topp 10

Kiehls har eksistert siden 1851 og begynte som et apotek. Produktene er blitt videreutviklet til skjønnhetsprodukter som har fått kultstatus den dag i dag.

Hvis du ikke er kjent med merket tidligere og ønsker å utforske Kiehls produktverden kan disse produktene anbefales;


1) Creme de Corps - En ekstremt rik og fuktighetsgivende bodylotion som har blitt et kultprodukt og en bestselger i førti år! Nøkkelingredienser er beta-karoten, kakaosmør og sesamolje.



2) Stylist Series Heat-Protective Silk Straightening Cream - Hvis du er ute etter slett hår vil dette produktet med ingredienser som silkepudder, sesamolje og soyabønneolje hjelpe deg på god vei - uansett hårtype.



3) Tinted Moisturizer - En lett fuktighetskrem som beskytter med solfaktor 20 og som har litt farge gir huden fukt og jevner ut fargen.



4) Superbly Efficient Anti-Perspirant and Deodorant Cream - En deodorant spesielt utviklet for følsom hud med ingredienser av appelsin, sitron og linfrø. Den er uten parfyme og den skal ikke smitte av.



5) Baby Lip Balm - Et godt leppeprodukt for følsom hud og mild nok til å brukes på nese og kinn.



6) Midnight Recovery Concentrate - Noen få dråper av denne skal få huden til å se yngre ut over natten. Masse fukt gir glød til huden. Den er også helt uten parabener.



7) Ultimate Strength Hand Salve - Beskyttelse gjennom hele dagen får du med denne håndkremen. Den skaper en hanskeaktig beskyttelse mot omgivelsene.



8) Blue Herbal Gel Cleanser - En ansiktsrens uten oljer og som heller ikke er uttørkende, men med kanel og ingefærekstrakt vil den både beskytte mot urenheter og bidra til harmoni i huden.



9) Panthenol Protein Moisturizing Face Cream - Med vitamin E, A og beta-karoten er det en super fuktighetsgiver til ansiktet. Den er heller ikke testet på dyr.



10) Supremely Gentle Eye Make-Up Remover - En lett og rensende sminkefjerner som ikke føles fet. Den kan også brukes av de med kontaktlinser.



Så hvis du er ukjent med Kiehl's kan disse produktene være verdt å sjekke ut, de er i alle fall blant de mest populære blant brukerne hos makeupalley.com!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar