Oppskriften:
* 4 cups (1 cup = 2.37 dl) havregryn med store gryn
* 1 1/2 cups mandler
* 3/4 cup kokosmasse
* 1 cup valnøtter
* 2/3 cup brunt sukker
* 2 ts kanel
* 8 ss smør
* 4 ss honning
* 1 cup tørket tranebær
Ovnen varmes til 140 grader.
Havregryn, mandler, kokosmasse, valnøtter, sukker og kanel blandes i en bolle. Smelt smøret sammen med honningen i en liten kasserolle på lav varme. Hell smørblandingen over det tørre og bland godt.
Del massen utover stekebrett med bakepapir og stek i 40-45 minutter. Rør i blandingen en gang i blant.
Pass på å ikke steke müslien for lenge. Den skal kun bli gyllen og fortsatt være myk, da den vil stivne når den avkjøles. Bland inn tranebærene når blandingen er ferdig stekt, avkjøl og oppbevar i lufttette krukker.
Ingrediensene |
Noen har glemt den viktigste ingrediensen, havregrynet! Ooops! |
Smør og honning i vakker symfoni |
Klar for en tur i ovnen |
40-45 minutter i 140 grader gjør susen |
Tranebær tilsettes |
Yummy yummy - hjemmelaget müsli med vaniljeyoghurt og bringebær |
Det så veldig godt ut :D
SvarSlett