onsdag 28. september 2011

Cleaning with Benefit

Det amerikanske kosmetikkmerke Benefit har kommet med produkter til ansiktspleie. Produktene kommer i friske, delikate og praktiske innpakninger. Dette settet var en gave fra en god venn og produktene er superdeilige!

Foamingly Clean Facial Wash er en mild ansiktsrens. Den skal passe alle hudtyper og er effektiv når den renser huden og fjerner sminke og urenheter med et lett og mykt skum. Den er kremet og mild mot huden, og har en utrolig behagelig duft. Jeg føler huden stråler etter bruk!

Refined Finish Facial Polish er en ansiktsskrubb som gir glød til matt hud. Den milde skrubben gir glød til huden ved at den rengjør i dybden og minsker porene. Den inneholder blant annet naturlig leire og sjøgressekstrakt som er rike på mineraler, næringsstoffer og sukkerarter. Huden stråler ved hjelp av naturlige ingredienser. Den er en av de mer skånsomme skrubbene jeg har testet. Den er krembasert med små kornete partikler. Personlig tror jeg huden min tåler en mer robust ansiktsskrubb, men den er fin for de som har ømfintlig hud. Denne lukter også veldig godt!

Triple Performing Facial Emulsion er en lett ansiktskrem med solfaktor 15. Den lover å gi fuktighet og beskyttelse til huden. Den eksklusive "tri-radiance"-formelen skal hjelpe huden å produsere fukt. Serumet kommer i en søt flaske, men som er svært upraktisk. Ikke er den spesielt drøy heller, men til gjengjeld får huden en veldig fin glød!

Benefit finnes dessverre ikke i Norge, men du trenger ikke reise lenger enn til England eller Tyskland for å få full tilgang på produktene.


2 kommentarer: