tirsdag 25. september 2012

Missoni + Lindex = Kaos

Var det noen som fikk med seg "blink and you'll miss it"-kaoset i form av Lindex sitt samarbeid med Missoni?

Jeg hadde sett litt på plaggene nett og våknet til en nettbutikk helt ribbet for varer. Greit å vite at Lindex praktiserer lansering ved midnatt, mens H&M som regel slipper alt klokken 10:00 - butikk og nettbutikk.

I og med at jeg måtte bort på nærmeste senter for et par ærrender, la jeg likevel turen til senterets åpningstid og sveipet forbi Lindex.
Jeg har tidligere aldri stått i kø for slike designerkolleksjoner og har kun benyttet meg av nettbutikk. Så dette var nytt for meg. Utenfor butikken stod 40-50 damer linet opp utenfor. De stod relativt pent og pyntelig i kø, men så fort gitteret rørte på seg var det tilrop til trengsel og løping. Tviler på at Lindex har vært med på noe lignende tidligere!

Strategien som gjaldt var "ta med deg det du kan bære" - det spilte ingen rolle om det passet, da det viktigste var å sikre seg varer som ble verdifulle i den påfølgende byttehandelen. Etter fem minutter var hyllene tomme og butikken ble forvandlet til et eksotisk marked hvor det ble ropt ut ønsker og utgjort byttehandler. Det var galskap! Rundt deg gikk damer som gribber med lange blikk mot det du eventuelt hadde i armene og ventet på at du skulle legge det fra deg eller komme på bedre tanker. Hvor ofte er det folk ber deg legge igjen det du ikke vil ha i prøverommet?
Til tross for kaotiske tilstander, så gikk det forholdsvis greit. En småbarnsmor ble bedt om å sette igjen barnevognen utenfor av en kunde som syntes det ble vanskelig å manøvre seg rundt den. Det ble ikke godt mottatt, men man kan jo diskutere om det var spesielt fornuftig å på død og liv insistere på å ta med barn og vogn på en slik happening?

Her er det jeg plukket opp, men jeg har bestemt meg for å kun beholde fire ting.. så det er under vurdering!

2 kommentarer:

  1. Haha, godt beskrevet - våknet selv tiidlig og tenkte jeg skulle sjekke websiden - alt var borte! Dårlig forklart når det skulle starte - ut fra "timeren" på siden sto det kl 10.00. Gikk ned på Grünerløkka rundt kl 11.00 - ikke så veldig kaos, og endel igjen. Endte opp med genseren på det nest nederste bildet, samt noen søte babyklær til min lille datter:)

    SvarSlett
  2. Haha... Slik var det den gangen jeg var på H&M sitt samarbeid med Cavalli, jeg sto å bladde gjennom str. for å finne en riktig, og plutselig tok en jente tak i hele raden med klær... Som om hun brukte alt fra 32 til 44 på den raden der... Folk er rare, jeg blir helt stresset av slikt... Haha...

    SvarSlett