fredag 1. oktober 2010

Ibiza-tipset: Mambo Café






Hvis du reiser til Ibiza bør du hvertfall få med deg minst én solnedgang inntatt fra Sunset Strip i San Antonio, for aldri før har Sunset Strip vært mer passende. Solnedgangene i San Antonio er virkelig legendariske. For å få den beste Ibiza-opplevelsen setter du deg på en kafé/bar langs vannet, de ligger på rekke og rad på nordsiden av San Antonio by, det er blant annet her du finner Café del Mar.


Mambo Café er kanskje den hippeste og mest populære av barene langs Sunset Strip. Det er her det kjempes mest om plassene og fylles opp først. Her spiller de største DJ'ene før de fortsetter kvelden på Pacha eller andre store superklubber. Du kan blant se David Guetta, Swedish House Mafia og Carl Cox - helt gratis! Café Mambo serverer både småretter og hovedretter, i tillegg til et godt utvalg drinker, vin og øl - og selvfølgelig sangria! Ønsker du et bord bør du komme tidlig, men vær forberedt på at "vindusrekka" som regel er reservert. Disse kan du fint reservere selv, men de krever at det kjøpes mat og drikke for 100 euro (vi kom vel opp i 80 euro, da var vi sprekkmette og fulle, ingen sa noe på at vi ikke nådde 100!). Solnedgangen er som regel mellom 21:00 og 22:00, men det er liv både før og etter.

Det finnes få ting som kan slå solnedgang på Ibiza med et glass cava-sangria i hånden!

3 kommentarer:

  1. Nå har ikke jeg sett på det som går på tv, men det jeg var med på var helt utrolig! Virkelig en opplevesle for livet, lærerene tullet mye rundt men samtidig var opplegget utrolig seriøst og lærerrikt. Så jeg lærte utrolig mye om alkohol og drinker, itillegg til å ha det utrolig fett og bli kjent med masse fantastiske mennesker :) anbefales på det sterkeste!

    SvarSlett
  2. skulle gjerne vært der ja:-)

    SvarSlett
  3. Åå, høres herlig ut! Alltid hatt lyst til å dra dit :)

    SvarSlett