søndag 12. februar 2012

London - min shoppingguide

London er faktisk min favorittby når det kommer til shopping! Elsker den herlige blandingen av kule kjedebutikker, spesialitetsforretninger og designerbutikker i fin harmoni.

Her er noen av butikkene jeg alltid må innom når jeg er i London;


Crabtree & Evelyn - Denne amerikanske kjeden har gode hud- og kroppsprodukter med deilige dufter. Håndkremer, leppepomade og til og med deilig kjeks i søte innpakninger! Konseptet går ut på å gjøre vanlige, hverdagslige rutiner og produkter til luksuriøse utskeielser.


Paperchase - En butikk som spesialiserer seg på papirprodukter som kort, gavepapir og skrivebøker. Kommer hver sesong med nye serier og motiver, og jeg må alltid innom å sikre meg noe søtt, morsomt eller kult!


TopShop - Virkelig et must om du liker mote! Det siste innen klær, sko og accessories over flere etasjer.River Island - Har kule og funky klær og accessories. Kjøper særlig smykker, vesker og skjerf når jeg trenger noe nytt og friskt til en billig penge.
Harrods - Et gigantisk varehus hvor man er i luksushimmelen. Jeg kjøper som regel ikke noe annet enn Harrods deilige te, men varehuset er verdt et besøk uansett. Alle de store designerne er representert (opptil flere ganger!) og i dyreavdelingen kan du se valper til salgs eller pudler være på spa.Primark - En kaotisk butikk med ekstremt billige varer. Klær, accessories og ting til hjemmet. Om du orker å bruke tid i milelange køer og kaotiske tilstander kan du finne noen kupp, selv om 90 % er tull.


Urban Outfitters - En kul og trendy amerikansk butikkjede med klær, accessories og småting til hjemmet. Mye humor og høy hip-faktor.Blanco - En spansk kjede med rimelige, trendy og til tider funky klær!Selfridges - Da spesielt skjønnhetsavdelingen hvor alle gode merker er representert. Favoritten min er NARS. Der henger jeg mye! Matavdelingen med sine eksotiske og internasjonale varer, små kaféer som selger cupcakes og makroner er også et yndet sted. Det samme er moteavdelingen hvor Oasis, H&M, Warehouse, Monki, Dorothy Perkins, TopShop og Karen Millen har avdelinger må også besøkes.Boots - En butikkjede som selger både apotekvarer og skjønnhetsprodukter. Her kan man få kjøpt alle rimelige produkter man leser om i engelske blader. Go bananas!


John Lewis - I dette varehuset på Oxford Street er er det første etasje som gjelder for meg. Små interiørartikler som duftlys (Lily Flame er favoritten), skjønnhetsavdeling og gaveartikler. Jeg vil ta med hele første etasje hjem!Waitrose/Sainsburys - Matbutikker med godt utvalg! Bakeingredienser blir alltid med hjem.La Senza - Etter at butikken forlot Norge bruker jeg nå utlandet for funky bikinier, søtt og morsomt undertøy til en billig penge og godt utvalg av størrelser.Oasis - En av favorittene mine og i hjemlandet er varene ca 30 % billigere enn i Norge.Dorothy Perkins - Søte klær og accessories til en billig penge.Pineapple Dance Studios - Dette kjente dansestudioet hvor kjendiser har trent til den store gullmedaljen og som også har danseklasser for alle, har åpnet en egen butikk ved siden av hvor man får kjøpt danse- og treningsklær. De har fin fasong og er rimelige, kjekt om man vil gå i noe annet enn tights på trening!Sports Direct/Lillywhites - Et must for alle sportsinteresserte! Denne kjeden selger merkeklær innen treningstøy og sko billig!
Har du noen butikker du alltid må innom når du er i London? Gi meg dine tips!

2 kommentarer:

  1. Du har vel egentlig nevnt alle. Bortsett fra New Look. Den må jeg alltid innom også ;) Finfin guide dette. Hvor ligger forresten Sport direct butikken?

    SvarSlett
  2. Takk for gode shoppingtips :) Ser jeg gikk glipp av flere serverdigheter under mitt besøk i London. Skal legge lysløypen innom neste gang:)

    SvarSlett