søndag 20. februar 2011

Crazy banana


Hvorfor må jeg alltid få dilla på noe som er dyrt og usunt? Bananchips høres i utgangspunktet ikke så ille ut, men med tanke på et kaloriinnhold på over 500 kcal per 100 gram, og at den lille posen rommer 175 gram (hvordan er det mulig?!) så sier det seg selv at dette ikke er noe man bør spise for ofte.

Har egentlig aldri vært fan av yoghurttrekk eller bananchips, men så lå de der da, som smaksprøver på ICA og jeg var sulten. Og akkurat der og da gjaldt "ett tygg og du er hekta". Så nå har jeg enda en dyr og fet dille jeg må kontrollere! Det skal sies at disse virker å være laget med mye kjærlighet, de smaker ferskt og godt.

Jeg så for meg at noen i det blide sørland stod og laget disse for hånd, men på pakken står det at de er laget i England. Litt nedtur, men men, de er virkelig av en annen klasse enn disse løsvektsgreiene man vanligvis finner!

4 kommentarer:

 1. Den har jeg aldri smakt!

  SV: Ja jeg vet.. Det er helt sykt.. Og alle oppfører seg ulikt. Noen er superstressa, andre rolig. Noen griner fordi de er rørt, osv.. Som du sier en spesiell, men også morsom opplevelse :D

  SvarSlett
 2. Hehe, kunne ikke vært mer enig! Jeg spiste disse i mengder før for det var jo "youghurt og banan". Helt til venn av meg sa det var som å spise sjokolade...hehe! Nå koser jeg med meg den inimellom, de er suuupergode! Ha en fin søndag : )

  SvarSlett
 3. Jeg likte heldigvis ikke de der! hehe...

  SvarSlett
 4. Den har ikke smakt..
  Tror ikke jeg hadde kjøpt den heller om jeg bare så den på butikken, jeg er nemlig ikke så glad i banan smaker. Men en vakker dag finner jeg vel ut at jeg vil prøve den, og så er jeg hektet jeg også.. Hehe..

  SvarSlett