fredag 18. mars 2011

Hi-EnergyInstruktør: Fiona Fagan er en vakker jente med gode danseferdigheter. Hun har bakgrunn fra å danse med noen av de største stjernene i verden og har vært med i en rekke musikkvideor. Noen synes hun er irriterende, men jeg synes hun absolutt er inspirerende som instruktør!

Vanskelighetsgrad: De første delene av treningsprogrammet er relativt enkle uten kompliserte trinn, men danseseksjonen er mer krevende koordinasjonsmessig selv om man lærer noen få trinn til en sang, og så deretter på hopper videre til nye trinn og ny sang.

Musikk: Superfengende musikk med dance- og clubhits fra perioden hvor dvd'en ble utgitt. Heldigvis er det låter man ikke er gått lei! Sanger fra blant annet Joey Negro, Stunt, DHT, Axwell.. Den beste låtsamlingen på en treningsdvd noen sinne og jeg blir aldri lei!

Koreografi og trinn: Den første delen hvor det skal være høyt tempo og man skal hive etter pusten er det enkle trinn og kanskje ikke inspirerende til å være en dance aerobic-dvd. Dansedelen derimot er en av de beste! Koreografien er oppløftende og munter med morsomme bevegelser med inspirasjon fra alt fra disco til Madonna. På noen tidspunkt føler man at man faktisk danser en ordentlig dans!

Omgivelser: Denne er spilt inn på den legendariske Ministry of Sound-klubben i London. Derfor får de full utnyttelse av scener og lysshow underveis!
Svettefaktor: Til tider veldig høy! Dansesekvensen roer pulsen litt, men den er fortsatt høy!
Styrker: Intensiv aerobicdel som gir høy puls, fantastisk musikk og morsom dans. Styrkedelen er også god!
Svakheter: Litt avanserte dansetrinn i hurtig tempo som plutselig skifter retning. Den første delen kan bli litt ensformig!
Fun fact: I ettertid har de kjørt egne treningstimer på klubben Ministry of Sound! Ganske spenstig gjort av en av verdens mest kjente nattklubber!
Konklusjon: Et godt kjøp for alle som liker klubbmusikk og som liker å svett og varm i trøya, og ikke minst elsker å danse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar