mandag 25. april 2011

Ti tips for lekre ben!

Her er det glamorøse magasinet InStyle sine ti råd for fantastiske legger - alt fra det ekstreme til små endringer som kan gjøre stor forskjell når sommerkjolene skal på!

1) Trening!
Pilates og Yoga er gode treningsformer for lekre ben. Hvis ikke disse alternative treningsformene for deg, gjør gode gamle utfall susen!2) Selvbruning og skimmerkrem
Noen lag med selvbruningskrem eller spray gir blek vinterhud glød og farge. Litt farge på bena skjuler også ujevnheter og synlige blodårer. Man ser også slankere ut når huden blir mørkere. Litt ekstra glød i form av bronsefargede kremer med skimmer gir ekstra effekt.
3) Riktig kosthold
At sukker og salt binder vann og gjør deg oppblåst er kjent for mange, men tilsetningsstoffer og kunstige søtningsmidler er heller ikke spesielt bra. Kutt ut disse og innta vanndrivende matvarer som agurk, grønn te og stangselleri.


4) Cellulittkremer
Cellulittene vil dessverre aldri kunne fjernes permanent med kremer, men disse "vidunderkremene" inneholder ofte koffein som er vanndrivende og som midlertidig gjør cellullittene mindre synlige.


5) Hårfjerningskrem
Hårfjerningskremer oppløser hårene ved roten og gir et glattere resultat enn ved barbering. De nyeste modellene har redskap som gjør at du slipper å ta på kremen i det hele tatt.

6) Børsting
Den siste gadgeten innen skjønnhet er de elektriske hudbørstene for huden i ansiktet. Disse fungerer også utmerket for legger. Skrubber man en gang i uken blir leggene glattere og tar til seg fuktighet lettere. Har man ikke tilgang på børstene, så kan en skrubb gjøre samme nytten.

7) Skleroterapi
Skjemmende blodkar kan fjernes ved at et legemiddel injeseres direkte inn i synlig blodårer og gjør at de trekker seg sammen og blir mindre synlige.

8) Riktig skotøy
Unngå stropper og spenner som gjør at leggene ser kortere ut. Det mest effektive er å velge hudfargede høye stiletthæler for å virkelig forlenge bena. Det er viktig å velge en nyanse som ligner din egen hudfarge for den riktige effekten.

10) Riktig lengde
Når du velger kjoler eller skjørt er det viktig å velge riktig lengde. Kneet definerer hele benet, så det er området du bør dra oppmerksomheten mot. Det betyr at skjørtelengden bør skjære et godt stykke over kneet, eller om du ikke er helt komfortabel med minikjoler, tre cm over kneskålen.

kilde: InStyle

1 kommentar: