onsdag 7. desember 2011

Tre filmer å unngå..

You Again handler om den unge og fremadstormende Marni (Kristen Bell) som oppdager at broren Bill (James Wolk) er i ferd med å gifte seg med mobberen fra ungdomsskolen Joanna (Odette Annable). Marni vil gjøre alt hun kan for å få vist verden hvor forferdelig Joanna er.
Dette er en typisk komedie full av klisjéer og krampaktige scener. Forutsigbar og kjedelig!


The Bounty Hunter handler om en dusørjeger som plutselig finner seg i en situasjon hvor han må hente inn eks-kona som er journalist har stukket fra et rettsmøte fordi hun heller vil følge opp et spennende tips hun har fått. Plutselig er de begge involvert i et actionfylt eventyr.
Jennifer Aniston er ekspert på å velge filmer med et dårlig manus og handling, og dette er dessverre ikke et unntak. Tullete og forutsigbart!


I The Break Up har også Jennifer Aniston i en av hovedrollene. I denne filmen spiller hun Brooke Meyers som har fått nok av kjæresten Gary Grobowski (Vince Vaughn) og gjør det slutt. De ønsker begge å beholde den store leiligheten de eier sammen. Dette er selvsagt ikke uproblematisk! Igjen, en slags romantisk komedie full av klisjéer, krampaktige scener og en film som ikke ga meg noe som helst.

Dette er min mening, kanskje har du sett en eller flere av disse og er helt uenig?

3 kommentarer:

  1. Hehe jeg har sett de to nederste, og synes de var ganske greie! Jeg skal ikke si at de er kjempe bra filmer, men jeg liker av og til filmer der jeg ikke trenger å tenke så veldig mye:) "rosa" filmer som samboeren kaller det:)

    SvarSlett
  2. Jeg har sett de to nederste, de fungerer, men de er ikke spennende en plass!

    SvarSlett
  3. Jeg elsker jennifer aniston!! Og syns the break up er bra jeg:)

    SvarSlett