torsdag 25. oktober 2012

Allures og mine skjønnhetsfavoritter

 
 
 
Skjønnhetsmagasinet Allure har kåret sine favoritter innen kosmetikk- og velværeprodukter, og av de utkårede har også jeg noen favoritter.
 
Urban Decay 'Naked' Palette er allerede et kultprodukt innen øyeskygger. Tolv nøytrale, men ikke kjedelige, nyanser samlet i en palett. Her er både gode, gamle klassikere og nye favoritter. Fargene har mye pigment og de sitter godt. Et topp kjøp!
 
Make Up Forever HD Microfinish Powder er et av mange nye skjønnhetsprodukter utviklet for å takle dagens HD-format. Med HD kommer skavankene enda bedre frem og det må derfor skapes ekstremt gode produkter som kan kamuflere dette. Pudderet fra MUF er silkemykt og gir huden en fløyelsmyk finish.
 
Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Color Balm er et av de beste produktene til leppene. Den tykke leppeblyanten er enkel å påføre, fukter leppene, føles som silke og gir en lett farge og det resulterer i lekre lepper.
 
Lancome Definicils High Definition Mascara er ingen nykommer i gamet. Den elegante maskaraen har en lang kost som igjen gir lange vipper.
 
NARS Velvet Matte Lip Pencil er lipliner og leppestift i ett. Fargene er superfine, blyanten gjør den enkelt å skape et presist resultat og effekten er silkematte lepper med farge som sitter.
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar