mandag 1. november 2010

Endelig ferdig!


I love my girl! Rettere sagt Sophie Kinsella - som står bak de utrolig herlige bøkene om shopoholikeren Becky Bloomwood.

Dessverre har jeg ikke hatt like stor glede av hennes siste bøker. En av hennes aller siste bøker heter "Twenties Girl" og handler om Lara som er i tjueårene og som sliter med både jobb og kjæreste.I grandtantens begravelse opplever hun å bli hjemsøkt av grandtantens spøkelse i en ung utgave. Sammen skal de lete etter det kjæreste grandtanten eide, et helt spesielt perlesmykke. Dette gjør at de havner i overraskende og pussige situasjoner.

Ja, dette er en historie med overnaturlige evner og spøkelser, det er vel allerede der hun mister meg litt. Den er selvsagt skrevet i kjent Kinsella-stil med kleine situasjoner, drama og mye humor, men dette blir dessverre ikke på langt nær like morsomt som Kinsella sine tidligere bøker. Jeg må ærlig innrømme at jeg er glad jeg endelig er ferdig med den!

Har du lest noe av Sophie Kinsella?

3 kommentarer:

  1. Har lest flere av bøkene om Becky, og likt de. Lettleste bøker og fin underholdning. Men den boken du beskriver her hørtes ikke ut som spesielt bra, hehe. I hvert fall ikke noe for meg. Skjønner at du er glad du er ferdig med den.

    SvarSlett
  2. Jeg har ikke lest noe av henne, jeg er trofast mot Marian Keyes;) Men det kan jo hende at jeg skal gi henne en sjanse likevel?

    SvarSlett
  3. Har nesten lest av alt Sophie. Jeg elsker hvordan hun skriver! Den boka må jeg lese :D Takk for tipset vennen <3

    SvarSlett