onsdag 10. november 2010

Pump It Up: The Beach Body WorkoutMinistry of Sound står bak den fantastisk herlige treningsdvd-serien Pump It Up. "The Beach Body Workout" er nummer to i rekken og denne gangen er tema å finne bikiniformen.

The Beach Body Workout skal gjøre deg klar til å strutte rundt på stranden i bikini etter en kombinasjon av aerobic, dans, oppstramming og styrke. Danserne er alle "utstyrt" i små treningsantrekk som kanskje minner mer om blondeundertøy enn joggebukser. Det er humor, det er sexy og det er en fin treningsøkt som gjør at du får opp pulsen, får tatt litt styrke, strammet opp og tøyet ut på slutten.

Instruktør: Fiona Fagan er en vakker danser fra England som oppfordrer alle til å "be sexy".
Hun er flink til å bevege seg og har mye energi, uten å bli irriterende.

Vanskelighetsgrad: Dette er på grensen mellom dance aerobic og vanlig aerobic, så litt vanskelig i begynnelsen, men det går seg raskt til!

Musikk: Som alltid med Ministry of Sounds utgivelser er det også her spekket med populære dance- og clubhits. Fengende musikk som det er gøy å trene til!

Koreografi og trinn: Det er mange trinn som repeteres uten at man setter det sammen i kombinasjoner. Det gjør at det blir enklere fordi man slipper å huske på sett med trinn og bevegelser. Denne treningsøkten har noen danseelementer uten at det blir avansert, men likevel funky!

Omgivelser: Dette må være min favoritt når det kommer til fin bakgrunn for en treningsvideo. Den er nemlig spilt inn på Miami Beach! Kritthvite strender, palmer, blå himmel og frisk sjø.. sammen med en og annen uvitende turist i bakgrunnen..hehe!

Svettefaktor: Dette er den letteste av Ministry of Sounds utgivelser og er perfekt for de dager hvor man ikke har altfor mye overskudd, men likevel vil trene.

Styrker: Lekker filming, flotte dansere og herlig bakgrunn. Fengende musikk! Man får trent hele kroppen! Perfekt for nybegynnere!

Svakheter: Ikke av de mest slitsomme treningsdvd'ene der ute. Hvis du liker å ta den helt ut og er i veldig god form kan den kanskje ha litt for lite intensiv.
Morsom fakta: Danielle - en av bakgrunnsdanserne - er Melanie B (fra Spice Girls) sin søster - og det ser man godt!

2 kommentarer:

  1. Miami beach.. Der var jeg for tre uker siden. Vil tilbake NÅ!

    SvarSlett
  2. Kan nog vara en bra och peppande träningsvideo :)

    Ja, jag har fått det intrycket att julebord är mkt större här än i feks Sverige. Men det har väl sin lillaa charm det också ;)

    Allt bra annars då?

    SvarSlett