torsdag 13. januar 2011

To the rescue


Er det et produkt jeg virkelig har blitt avhengig av de siste månedene er det Skin Therapy Oil fra Palmer's. Med sin høye dose Vitamin E, nypeolje, kakaosmør og sesamolje har denne kroppsoljen gode egenskaper når det kommer til å behandle arr, strekkmerker, tørr hud og aldrende hud. Jeg synes den er super da den gjør huden myk og smidig, uten at det blir klissete og dette til tross for at den ved første øyekast kan virke fet og oljete.

Pakningen og flasken er verken superpraktisk eller spesielt godt egnet for utstilling på baderomshyllen, men denne oljen gjør virkelig jobben sin. Den har en ganske kraftig og karakteristisk lukt av babyolje, kokos og sjokolade, enten liker du den eller så hater du den. Jeg er heldigvis en av de som synes den lukter godt, kanskje bare litt overveldende.

Produktet er et typisk "drug store"-produkt, så det koster heller ikke flesk (rundt 60 kroner) og med en rating på 4.2/5 hos makeupalley.com skjønner man at dette er et kupp! Jeg vet dessverre ikke hvor eller om man får kjøpt produktet i Norge, men det er heldigvis tilgjengelig på eBay.

2 kommentarer:

  1. Digger det! Pleier alltid å hamstre opp når jeg er i London.

    SvarSlett
  2. SV: Ja Sesam stasjon var KONGE! Bjarne, Alfa og Max Mekker :P

    SvarSlett