torsdag 3. juni 2010

Drømmen om duftlys
Min kjære samboer kan nok skrive under på at jeg er en smule obsessed når det gjelder duftlys. Jeg har eget skap fylt med duftlys av ulike varianter fra Yankee Candle, Ikea, Lily Flame, Åhlens, Kremmerhuset, Sia og Rituals.

Her om dagen gikk jeg også til innkjøp av mitt første duftlys fra VoluSpa. Extravaganza!

Jeg må si jeg kanskje er litt skeptisk til å bruke altfor mye penger på duftlys, for det er jo tross alt penger, bokstavelig, opp i røyk! Men hver gang jeg er innom interiørbutikker så klarer jeg ikke la være sniffe på de deilige lysene fra VoluSpa og drømme meg bort. Om bare jeg hadde hatt dette duftlyset.. da ville alt være komplett!

På eBay selges lysene til en brøkdel av prisen her hjemme, men dessverre er de tunge å frakte og kostnadene deretter, men selv med frakten blir det halv pris av hva man betaler her hjemme.

Så nå har jeg mottatt...wait for it.. Crisp Champagne! Lyx! En frisk, lett og søt duft med hint av champagne. Men til hvilken anledning tenner man et slikt eksklusivt duftlys egentlig? Først må jeg uansett bare brenne de ørten andre lysene jeg har anskaffet oppgjennom tidene..

2 kommentarer:

  1. Oooo, champagne-duftlys! Jeg vil også ha! Det hørtes jo bare perfekt ut:)

    SvarSlett
  2. Det lukter kjempegodt, så håper lukten varer også når lyset er tent :)

    SvarSlett