søndag 13. juni 2010

Pump It Up!
Alle som kjenner meg vet at jeg foretrekker å hoppe opp og ned foran tv, fremfor å ta turen til treningsstudioet. Det er mange fordeler ved treningsvideoer! Man kan trene når som helst og trenger ikke tenke på åpningstider, man kan trene i hva man vil uten å følge kleskoder, man kan bytte til den musikken man ønsker, man kan ta pauser når man vil, man slipper å melde seg på timer eller møte opp tidlig for det er alltid plass! Dessuten er det mange svært effektive og gode treningsvideoer på markedet nå som er morsomme å følge! Ministry of Sounds "Pump It Up"-serie er min favoritt!

Dette er den nyeste i rekken og heter Pump It Up 2010 Powermix. Den ledes av danseren Dominique Tipper, som er et kjent fjes i musikkvideoer.

Den er i kjent Ministry of Sound-stil med unge, freshe og utrolig vakre jenter, pumpende club hits og funky dansebevegelser. DVD'en er delt inn i oppvarming, stram opp, en valgfri powermix, mage og midje, og en strecthing. Det nye denne gangen er at man kan velge mellom beginner/intermediate powermix og advanced powermix. Det vil si at det finnes et valg for deg som er nybegynner og for de som krever en litt mer avansert treningstime. Uansett hva man velger varer det i ca 1 time og gir en god treningsøkt!

Gareth Walker har stått for koreogafrien, og ettersom han blant annet har koreografert det meste av Take That sine videoer vet man sånn ca hva man kan forvente. Han har en særegen dansestil som man lett kan kjenne igjen.

Her er min anmeldelse av Ministry of Sounds Pump It Up Powermix 2010.

Instruktør: Dominique er søt, blid og flink. Instruksjonene er ganske klare og tydelige, og det gjør det litt enklere å henge med i all koreografien. De andre jentene er alle pene og har flotte kropper som man blir bittelitt sjalu på.
Vanskelighetsgrad: Noen kompliserte trinn og raske bevegelser, men det meste kommer på plass etter noen gjennomføringer. Stort pluss at man kan velge en avansert powermix om man føler man mestrer koreografi rimelig greit.
Musikk: Booty Luv, Calvin Harris, Dizzee Rascal.. Det er jo hele konseptet for Pump It Up-serien å bruke populære og aktuelle clubhits som del av treningen. Sikkert spot-on for 2010, men ikke den beste sammensetningen av hits etter min smak!
Koreografi og trinn: Gareth Walker står bak trinnene og noe er kult og funky, inspirert av Shakira, Justin Timberlake og Beyonce. Mens så er det andre bevgelser som er litt døllere, ikke noe du ville kopiert ute på dansegulvet for å si det sånn.
Omgivelser: Et studio som er helt hvitt bortsett fra noen lysende "glowsticks" i neonfarger. Veldig 2010, men litt kjedelig.
Svettefaktor: Høy! Man blir svett og sliten uavhengig av hvilken powermix man velger. Intensiv oppstrammingsseksjon og mageøvelser!
Styrker: Svært intense og lange øvelser for mageregionen! To valgfrie powermix'er!
Svakheter: Litt kjedelig musikk, mange repetisjoner og litt uinspirende omgivelser.

Konklusjon: Definitivt verdt prisen! En god treningsøkt med mulighet for variasjon som gir trening for hele kroppen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar