tirsdag 15. juni 2010

High Energy Five!Davina McCall er kanskje et ukjent fjes i Skandinavia, men ikke i England hvor hun var programleder for Big Brother. På coveret ser Davina ut som en svært elegant, rolig og vakker dame, men i virkeligheten er hun hyper, barnslig og faktisk en litt snodig figur.
"High Energy Five" tar for seg fem treningstyper; aerobic, lår, rumpe og legger, styrke, mage og boksing. Hver del varer ca 20 min, så det går fint an å kombinere 2-3 deler for en total treningsøkt. Med seg har hun sine to personlige trenere, paret Jackie og Mark Wren. Ganske snodige de også. Alle er veldig engelske, sjarmerende, men litt flawed!
Aerobic-delen har fokus på høy puls og forbrenning av kalorier. Det er helt vanlige og enkle trinn som alle kan henge med på!
Legs - tar for seg rumpe, lår og legger. Styrketrening med intervaller med kondisjon.
Pump - Styrketrening for armer og skuldre med vekter, kombinert med kondisjonsintervaller.
Abdominals - Styrketrening for mageregion med intervaller med kondisjon.
Boxing - Bokseinspirerte øvelser for oppstramming av kropp og forbedret kondisjon.

Min anmeldelse av High Energy Five;

Instruktør: Davina McCall er en snodig liten dame som tuller mye, uten å være spesielt morsom. Fnisete er kanskje ordet! Mark og Jackie som også er med er rare, ekstremt lite glamor over disse personlige trenerne.
Vanskelighetsgrad: Veldig lett å følge bevegelsene i denne videoen, dette er helt basic aerobic! Alle kan få til!
Musikk: Noen pop-hits og club-hits, men lyden er ganske lav og ikke så "clubbete" som Ministry of Sound. Ikke alt er like fengende og noen ganger går sangene på repeat i 20 minutter = lei!
Koreografi og trinn: Ikke noe dans i denne videoen, så dette er kun aerobic.
Omgivelser: Et veldig kjedelig studio med noen rare kulisser laget av papp. Greit at det ikke er forstyrrende elementer.
Svettefaktor: Høy! Svett, sliten og støl!
Styrker: Mange kombinasjonsmuligheter! Kan trene de områdene man føler for den dagen, og enten trene i 20, 40, 60 eller 80 minutter. God, gammeldags trening som er svært effektiv!
Svakheter: Musikken er ikke helt på topp, Davina er litt irriterende og bevegelsene litt kjedelige i lengden.

Morsom fakta: Davina McCall datet Eric Clapton i sine yngre dager og hjalp henne med å lage demotape da Davina prøvde lykken som popartist.

Konklusjon: Hvis du er ute etter noe enkelt og effektivt er dette for deg! Keeper!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar