onsdag 31. august 2011

10 Tips til Fine Negler

InStyle gir gode råd om hvordan man kan få flotte negler:


1) Halvmånemanikyr
Å legge manikyr med to fargenyanser er det nye hotte. Et halvmånemønster ser kult og moderne ut, og vekker oppmerksomhet. Sjekk ut bloggen til Camilla Pihl for en demonstrasjon på hvordan!


2) Daglig pleie
Hvis du lider av tørre og porøse negler bør du pleie neglene hver kveld. En dråpe med pleiende oljer på neglebåndet og under tuppen på neglen hver kveld gjør underverker. Alternativt kan man la fingrene hvile i en liten bolle med extrra virgin-oliven olje i noen minutter hver dag.3) Ta en pille
Omega3 er sunt for negler og har selvsagt også mange andre fordeler, så ta pillene og du vil se forbedringer.


4) Gjør de runde
Har du lange, slanke fingre kan du ha alle former på neglene uten problemer; firkantede, ovale, og mandelformede. Men for alle andre er en rundere form og fasong på neglene mest flatterende. Da ser de med ett lengre og mer feminine ut.


5) Stopp bitingen
Hvis neglebiting er et problem, ha tyggegummi og håndkrem i nærheten. Når du blir fristet, tygg på tyggegummi og smør inn hendene med håndkrem.6) Bli en snok
Hvis du skal ta manikyr eller pedikyr så undersøk på forhånd hva slags steriliserende metoder de benytter på brukte instrumenter. Redskapene bør renses skikkelig mellom hver gang slik at du unngår å få andres plager og sykdommer overført pga. dårlig renhold. InStyle foreslår til og med at du tar med egne redskaper om du er skeptisk.7) Gjør det surt
To ganger i uken kan du du presse de upolerte og rene neglene inn i en sitronbåt, det fungerer antibakterielt og bleker neglene på en naturlig måte.


8) Unngå UVB-lamper
Ultrafiolett lys i negletørkere kan gjøre at aldringsprosessen skjer raskere, særlig om du da får manikyr ukentlig. Slå av UVB-lampen og bruk bare viften.


9) Bli en stamgjest
Finn en rimelig neglepleiesalong og gjør avtaler ukentlig. Hvis neglene dine ser bra ut er det mindre fristende å pelle og bite. Etter manikyren bruk en topplakk hver andre eller tredje dag for å få fargen til å holde seg.

10) Gå for beige
En beige neglelakk er moteriktig uten at det blir krampaktig trendy.  Dessuten går det til det meste, alt fra fargesterke farger til hvitt og mønster! Superanvendelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar