onsdag 24. august 2011

Get Naked (I Got A Plan)









Den svært populære øyeskyggepaletten "Naked" fra Urban Decay flyr av hyllene så fort nye forsyninger når butikker og nettbutikker i utlandet. Urban Decay er kjent for sine fløyelsmyke og godt pigmenterte øyeskygger, og selv om spesialiteten er unike farger med lekre effekter, er et skrin med nøytrale nyanser alltid ettertraktet. Det ville jo ikke være noe annet en dumhet å ikke sikre seg et når jeg snublet over det på Debenhams? Jeg liker i alle fall å tro det og jeg gleder meg til å leke meg med både Sidecar og Hustle!

5 kommentarer:

 1. Åh! Denne har jeg store planer om å sikre meg når jeg drar tilbake til Lyon, har sett at de har den inne på Sephora der... :) Gleder meg og tror det blir en ultimat palett!

  SvarSlett
 2. vill du ha chansen att vinna den senaste macbook air? kolla in mitt inlägg, där står det hur du skall gå tillväga! http://liborius.devote.se/blogs/11914503/vinn-en-macbook-air-.htm#WriteComment

  Radera om du inte vill ha sånt här!

  SvarSlett
 3. love the colors!

  www.golddustandbubbles.wordpress.com

  SvarSlett
 4. Oi jeg tenkte kanskje jeg skulle kjøpe denne på ebay! Er den like fin/god som alle skal ha det til? :) Takk for koselig kommentar, jeg er i mye bedre form nå :)

  SvarSlett