fredag 27. mai 2011

De 10 perfekte: Blush

1) Nars "Orgasm" - en kultklassiker som er flatterende på alle!

2) Benefit "Dandelion" er et ballerinarosa farget pudder som gir liv og glød til det mest vintergustne ansikt.


3) Nars "Deep Throat" er en nyanse frekkere enn "Orgasm" og har mindre skimmer, en mer eplekjekk utgave av "Orgasm"


4) Nars "Sin" er litt mørkere og har mer brunlige nyanser. Perfekt når huden har fått litt farge om sommeren og veldig god for å skape skygger og konturer i ansiktet.


5) Nars "Torrid" er for deg som føler at du trenger en dypere nyanse enn hva "Orgasm" og "Deep Throat" kan gi, men som likevel har den friske, ferskenfargen.

6) Benefit "Dallas" gir solbrun hud, men samtidig nok farge til at det fortsatt fungerer som en blush. Rett og slett "the Dallas look".

7) Benefit "Coralista" har den samme friske fargen som "Orgasm" men mindre av den glødende glansen og skimmeret.

8) MAC Sheertone Blush i "Pink Swoon" er pen og rosa. En ren og fin rosafarge som minner om tyggegummi og Barbie.


9) MAC Sheertone Blush i "Blushbaby" er naturlig og er uten glitter, men likevel en frisk farge. Perfekt for et naturlig resultat hvor kinnene spiller andrefiolin.


10) MAC "Dollymix" er en relativt knæsj rosafarge som krever litt guts, men som ser utrolig fin ut på! Den har skimmer, og får ansiktet til å se levende ut!


Nå som listen er laget har jeg halvparten av disse. Nr 1-4 og nr.6! MAC får du kjøpt på Steen&Strøm og OsloCity, også Gardermoen tax-free. NARS må du til utlandet for å kjøpe, prøv Sephora i Europa og Selfridges i London. I USA finner du NARS nesten overalt på varemagasiner, Sephora og en egen butikk i New York. Benefit selges heller ikke i Norge, men på Sephora i Europa og i USA, og i London finnes de på alle store varehus (Debenhams, House of Fraser, Selfridges) og der har de også egne butikker som kun fører Benefit.

Hvilke har du, eller har du noen andre favoritter du vil anbefale?

1 kommentar:

  1. Jeg har ingen av disse, men absolutt alle skryter jo vanvittig av Orgasm, så den må nok testes en gang;) Jeg var på Sephora i NY, og hadde ca to minutter der inne.. Det var mildt sagt umulig å finne noe som helst på så kort tid, jeg ble helt handlingslammet! Kom ut med en dårlig mascara fra Too Faced, hehe..

    Min favoritt akkurat nå er Fresh Rose fra Make Up Store, den minner ganske mye om nummer 8 og 9:)

    SvarSlett