søndag 22. mai 2011

Yves Saint Laurents 10 beste


I følge skjønnhetsforumet makeupalley, er dette de aller beste produktene fra Yves Saint Laurent.

1) Mascara Volume Effet Faux Cils - er en luksuriøs maskara som gir vippene et intens og dramatisk utseende med kun ett strøk mascara.

2) Touche Eclat - En kamuflerende penn som dekker mørke partier rundt øynene. Man ser med ett uthvilt ut og øynene stråler.

3) Teint Resist Long Wear Endless Comfort Transfer Resistant Foundation SPF 10 - en oljefri foundation som gir glød og holder opp til 14 timer. Huden blir jevn og glatt, samtidig som det føles behagelig mot huden. Man har silkefølelsen gjennom hele dagen! En foundation som er perfekt for de med fet hud og kombinasjonshud.

4) Gommage Natural Action Exfoliator - Huden føles renset, avslappet og fornyet med denne milde skrubben.

5) Anti-cernes multi-action concealer - en dekkstift med god dekkevne. Den kremede konsistensen gjør det lett å få et naturlig resultat og lysreflekterende partikler gjør at selv de vanskeligste merker forblir skjult. 6) Rouge Volupte  - Denne fløyelsesmyke og kremede leppestiften legger seg som et lett slør på leppene. Skal du velge én farge prøv #1 "Nude Beige" en kremet naturlig beige eller "Lingerie Pink" en lett kremet rosa eller "Sensual Silk" en kremet rosaaktig beige.  

7) Poudre Sur Mesure - Et ekstremt lett og finkornet pudder.


8) Yves Saint Laurent - Teint Parfait Complexion Enhancer Oil-free - En lett hightlighter som gir naturlig glød og som kan brukes for å fremheve partier i ansiktet.


9) Golden Gloss - En skimrende leppeglans med ekte biter av 24-karat gull. Av fargene kan særlig nr 2 "Golden Praline" anbefales - en lekker brunrosa farge med gullskimmer.

10) Matt Touch Touche Mate Primer - En primer fri for oljer som matter ned huden, men som likevel beholder den naturlige gløden. Den jevner ut hudens overflate og gjør den nærmest perfekt og klar for sminke.


Min personlige favoritt er mascaraen Volume Effet Faux Cils, den er "tried and tested", og er absolutt av de bedre mascaraene jeg har prøvd! Så får jeg heller teste resten av produktene etterhvert!

Happy shopping!

2 kommentarer:

  1. Jeg har prøvd 3/10 ser jeg. Mascara, touche eclat og teint parfait (highlighter) Jeg er veldig glad i YSL. Drøye produkter som luker godt! Spesielt highlighteren lukter helt fantastisk i motsetning til andre merker som ofte luker "bestemor".
    Jeg har forresten lyst å kjøpe alt!:)

    SvarSlett
  2. Digger YSL. Jeg bruker YSL foundation, men den med olje på min tørre hud.

    SvarSlett