søndag 29. mai 2011

Urban Decays ti beste!


1) Primer Potion - Et kultprodukt jeg ikke klarer å være uten! Øyeskygger sitter som et skudd, fargen blir mer intens og man unngår at den sklir utover i løpet av dagen. Et must! (Jeg skulle påpeke den ene negative tingen, og det var beholderen, og nå har de søren meg byttet den ut. Fantatisk!)

2) Naked Palette - Urban Decays øyeskyggepaletter er alltid populære, men med en fargeskala som er noe vill og crazy, er Naked Palette er kjærkomment tilskudd. Naturlige farger i form av brune, beige og rosa nyanser fyller denne paletten. Noe som gjør den ekstremt ettertraktet!

3) Urban Ammo Palette - En klassiker med lekre farger! Denne feirer Urban Decays 10-års dag og består av de ti bestselgende fargene innen øyeskygger.

4) Sin Eyeshadow - Sin er en lys champagnefarget øyeskygge med skimmer. En flatterende og vakker farge som kler de fleste. Sin inngår blant annet i paletten "Urban Ammo" og "Naked Palette", så det kan være like greit å sikre seg en palett!

5) 24-7 Glide-On Eye Pencil - Eyelinerene til Urban Decay er helt unike, fargen holder hele dagen derav navnet. En farge man bør sjekke ut er "Bourbon" en gnistrende mørkebrun farge.

6) Surreal Skin Mineral Makeup - Mineralpudder med en innovativ formula som føles lett som en fjær mot huden. Det gjør at huden ser sunn ut, glatt og den er bra for huden i tillegg. Den har praktisk pudderpuff som gjør at det er enkelt å påføre og sminke seg enten man er hjemme eller på t-banen.

7) Deluxe Eyeshadow Box - Ni, fyldige og fantastiske farger er i paletten Deluxe Eyeshadow Box. Fargene er fløyelsesmyke og har masse pigmenter, som gjør de spesielt intense.

8) Baked Bronzer - Dette er ikke noe vanlig solpudder, men et slags krembasert solpudder som bakes på en terracottaflis som gir dette spesielle solpudderet. Veldig high-tech og det gir en lekker solkysset effekt. Med litt fukt på kosten blir dette en lekker farge som kan påføres øyne og lepper for mer intensitet.

9) Asphyxia Eyeshadow - En lavenderfarget øyeskygge med blå glans, veldig spesiell og helt unik for Urban Decay!

10) X Eyeshadow - En gullfarget øyeskygge med en lyst rosa skjær. Også en original farge fra Urban Decay som er blitt superpopulær.

Urban Decay har vært tilgjengelig fra lookfantastic.com og asos.com, men enkelte merker blir stadig vanskeligere å få tak i. Det letteste er å besøke Sephora i utlandet, eller varemagasiner som Debenhams i England.

3 kommentarer:

 1. ÅÅ et veldig bra innlegg :) Elsker The Naked Palette ^^

  SvarSlett
 2. Aldri prøvd noe av dette jeg! :o)
  Primer Potion den samler seg ikke i globallinjen eller noe slikt?
  Kunne vurdert noe sånt ;)

  -Silje

  SvarSlett
 3. Jeg har hørt om alle disse produktene, men aldri prøvd et eneste et.. Tror jeg må ut og reise snart;)

  SvarSlett