tirsdag 31. mai 2011

MACs 10 beste!Oppsøker du stadig MAC-disken uten å huske hva du egentlig skulle ha? Eller stresser du når du er i utlandet og har sjansen til å kjøpe, men er usikker på hvilke produkter du egentlig burde satse på. Her er MACs ti beste og mest populære i følge makeupalley.com!


1) MAC FLUIDLINE EYE-LINER GEL - denne glatte og jevne eyelineren med gelékonsistens gir et silkemykt og presist resultat. Første fargen du bør kjøpe er klassiske sort!


2) 187 DUO FIBRE BRUSH - en stor børste med sirkulær kost, men for ansiktet. Brukes for å legge myke og lette lag med sminke, eller for å jobbe med teksturer.

3) BLOT POWDER - Et unikt kompakt pudder som primært skal hjelpe deg å kontrollere fet hud uten at huden ser overpudret ut. Gjør også at sminken sitter bedre utover dagen. Påføres enten med tilhørende puff eller med kost.


4) FIX! - En forfriskende spray med vitaminer og mineraler med beroligende ingredienser som kamille, grønn te og agurk. Gir glød og gjør at sminken sitter bedre.

5) EYESHADOW "SATIN TAUPE" - Den svært kledelige og anvendelig "Satin Taupe" er en brungrå farge med sølvaktig skimmer. Et must!

6) EYESHADOW "SHROOM" - En myk beige med litt skimmer. En sikker farge!


7) LIPGLASS "PRRRR" - En delikat ferskenfarge som er favoritt hos "alle", inkludert Paris Hilton og Jessica Simpson.

8) LIPGLASS "NYMPHETTE" - Enda en delikat ferskenrosa, men med litt mer "punsj" enn "Prrr"

9) 217 BLENDING - For skyggelegging eller utjevning av kremete produkter er kost nr #217 en av de beste der ute.

10)  VIVA GLAM V Lipglass - En myk, naturlig rosafarge med masse glans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar