onsdag 1. juni 2011

USA-tipset: Hollister
Hollister er Abercrombie & Fitch sitt yngre søsken. Stilen er enda mer avslappet enn hos A&F, det er mote tydelig inspirert av surfestilen. Butikkene er innredet som små strandhytter, bølgeskvulp og måker høres, palmer og surfebrett er dekoren i butikken og de sender live fra Huntington Beach - en av surfeperlene i California.
Prisene er litt lavere enn hos A&F, men varene er også mer ungdommelige. Butikkene er svært populære både hos lokale og turister, så størrelser kan til tider være utplukket og køene lange. Det er likevel verdt det, med de gode hettegenserne og kosebuksene.

Er du på vestkysten er det flust av Hollister-butikker, utsalg av Californias klesuniform. Er du på østkysten er det ikke like mange butikker å velge blant, men de har blant annet én i SoHo i NYC.

Dette tipset gjelder også for London - da de har én Hollister-butikk i London på Westfield Shopping Center. Bare husk at prisene som vanligvis er i dollar, plutselig er blitt oversatt til pund! Det er ofte køsystem for å komme inn i butikken, men køene går relativt raskt.

1 kommentar:

 1. Hei..og kul blogg...masse herlige tips:=)
  Gleder meg til følge deg..
  Elsker Hollister,var faktisk der på det shopping centret i April..og skal tilbake i Aug..
  Og le pain quotidien..SUKK !! Love it!!
  Ha en fiiin dag:)

  SvarSlett