lørdag 25. juni 2011

The Secret Circle


En annen tv-serie vi kan glede oss til er "The Secret Circle". Den handler om Cassie Blake, en normal og glad tenåringsjente som plutselig mister moren Amelia i det som ser ut til å være en tragisk brannulykke. Cassie er plutselig alene og ulykkelig, og må flytter inn hos bestemoren Jane i den vakre lille byen Chance Harbor i staten Washington. Dette er barndomshjemmet til moren, og Cassie oppdager at beboerne i byen vet mer om Cassie enn hun gjør selv.

Etterhvert begynner hun på skolen og der treffer hun Diana, en tvers gjennom søt jente, og den kjekke kjæresten hennes Adam, Hun møter også den humørsyke enstøingen Nick, den frekke jenta Faye og venninnen hennes Melissa. Og det er etter at hun blir kjent med klassekameratene at det begynner å skje underlige ting. Hennes nye venner forklarer henne at de alle er barn av hekser med magiske evner, og at de har ventet på at Cassie skulle komme tilbake og bli del av den nye generasjonen av "Secret Circle". Cassie nekter å tro på det helt til hun får demonstrert hvordan hun selv skal ta i bruk sine magiske evner.
Når Cassie i tillegg oppdager en beskjed fra moren i en gammel, nedstøvet bok med hemmelige trylleformularer i morens gamle soverom forstår hun sin virkelige og skumle skjebne. Det Cassie og de andre ikke vet er at det er mørkere krafter som lumsker i bakgrunnen, og som kan knyttes til de voksne i byen, blant annet Dianas far og Fayes mor, og at moren til Cassies død kanskje ikke var en ulykke likevel..


Serien er basert på en bokserie av L.J. Smith, som også skrev "The Vampire Diaries". I disse overnaturlige tider, blir nok også "The Secret Circle" en slager! Det ser ut som verden ikke får nok av vampyrer, hekser, trollmenn og andre mystiske skapninger om dagen.

1 kommentar:

  1. Hørtes litt "Charmed" ut, bare mer puppy-style ^^,
    Kanskje jeg skal ta en titt, men har fremdeles ikke klart å gjøre meg engasjert i The Vampire Diaries :p

    -Silje

    SvarSlett