tirsdag 28. juni 2011

Ringer


Når høsten kommer slippes også en rekke nye tv-serier som skal få oss benket foran tv-skjermene i månedene framover. En av de vi nå får gjensyn med er Sarah Michelle Gellar ("Buffy") som er tilbake på tv-skjermene med serien "Ringer".

Serien handler om Bridget, som etter å ha slitt med narkotikamisbruk endelig er blitt rusfri og kan begynne sitt nye liv da hun blir vitne til et brutalt drap. Hun blir lovet beskyttelse av FBI, men Bridget vet at hun livet hennes likevel er i fare.

Hun rømmer til New York og oppsøker sin identiske rike tvillingsøster Siobhan, som hun ikke har hatt kontakt med på mange år. Hun søker ly hos sin velstående søster og de to søstrene får en sjanse til å pleie sitt frynsete vennskap. Alt går bra inntil søsteren plutselig faller over bord under båttur og blir borte, dermed får Bridget en mulighet til å ta søsterens identitet for alltid og kvitte seg med sitt gamle navn og liv.

I begynnelsen virker alt som fryd og gammen da hun blir kastet inn i en ekstravagant livsstil Siobhan hadde, men etterhvert oppdager hun fryktelige hemmeligheter om sin søster, eketeskapet hennes, men også om Siobahns bestevenninne Gemma og mannen hennes Henry.

Da noen forsøker å ta livet av Bridget i Siobhans bolig, skjønner hun at det glamorøse livet til Siobhan ikke var noe tryggere enn det livet hun flyktet fra i utgangspunktet.
Serien er produsert av CBS og Warner Bros, og bak står produsentene av bl.a. "C.S.I. N.Y.", "The Disctrict", "Samantha Who?" og "Ugly Betty". Dette kan bli både nervepirrende og spennende!

1 kommentar:

  1. Dette hørtes fryktelig spennende ut! Og det er bra å få tilbake en god skuespiller som jeg synes var bortkasta i en serie som Buffy.. Kanskje dette til og med er noe jeg kan få med kjæresten på;) Takk for tipset!

    SvarSlett