onsdag 29. juni 2011

New York-tipset: Hilton New York Fashion District

Det er to byer jeg har litt angst når det gjelder å finne hoteller. 1) London og 2) New York.
Begge byene har høye hotellpriser, generelt små rom og det er lett å ende opp med noe dyrt og dårlig.
Før siste reise til New York sjekket jeg vel 200 hoteller, før jeg endte opp med tre som virket passende, i forhold til pris, beliggenhet og standard. Det endte selvfølgelig med at jeg valgte ett som ikke en gang var på listen. En råsjans, men tilbudet var for godt til å la gå fra oss.

Hotellet het den gang Fashion 26 - A Wyndham hotel. Det åpnet sommeren 2010, og vi besøkte hotellet etter at det hadde vært i drift i to måneder. Innkjøringsfasen er skummel, men de trenger også gjester, og det betydde lave priser.

Hotellet ligger i det som kalles "Garment district" eller "Fashion District" - derav navnet. Men så klart må de spille litt på dette. Hvor andre steder i verden kan du "dress to impress" og få oppgradert rommet? Det sier seg selv at det var mange velkledde mennesker på hotellet. Og nei, jeg ble ikke oppgradert, men etter tidenes mest slitsomme flytur på natten (Las Vegas - NYC) og verdens verste taxitur, var jeg glad jeg bare fikk et rom.

De lover cupcakes fra Crumbs ved ankomst (vi ble ikke tilbydt, og de var ikke veldig godt synlige) - men folk uten hemninger skjønte selvsagt ikke at dette var forbeholdt innsjekking og forsynte seg støtt og stadig. Så det er altså ingen garanti for at man får smake disse!

Rommene er ganske små, men ikke små til NYC-standard å være. Høy standard og gode senger. Mitt eneste problem med rommet var at overgangen mellom bad og soverom ikke var helt tett, slik at gulv-til-gulv teppe ble søkkvått hver gang vi dusjet.

Lokasjonen er "rett ved Martha Stewart", altså studio der hennes talkshow spilles inn. Det ligger Mid-Town, nær Chelsea og i nærheten er det butikker, kaféer og velkjente Flat Iron Building. Det går helt fint å gå Broadway, 5th Avenue og hele veien til Central Park.

På toppen av hotellet er det egen roof-top bar, svært populært i sommermånedene. Her eskorteres man på riktig New York-vis forbi en stor "bouncer", inn i en heis med egen vertinne og guides selvfølgelig ut i lokalet av nok en vertinne. Mest sannsynelig får du en egen servitrise også.. Jepp, dette er New York!
Ved siden av hotellet ligger en populær og meget fancy hamburgerrestaurant med deilige hamburgere og desserter som fritert oreo!

Alt i alt; et moderne, stilig hotel med bra beliggenhet, og gode fasiliteter i nærheten.

1 kommentar:

  1. Liker alle tipsene dine! Skal til London i september (jippi!), kanskje du anbefale meg et område å bo i? Sentralt og fint med koselige kafeer og restauranter i nærheten? Ha en super onsdag :)

    SvarSlett