torsdag 23. juni 2011

BryllupsgjesterJa, faktisk så er bryllupsgjester et eget element ved bryllupet man kan kontrollere og forme som man vil!

Vi må riktignok til USA og England for dette fenomenet. Der legges det mye tanker, krefter og ikke minst penger i å få utvalgte bryllupsgjester til å stå i stil med resten av bryllupstema.
Man koordinerer stiler, fargenyanser og detaljer i klær og buketter for å lage et ryddig og perfekt utseende på brudepiker og såkalte "ushers" (ja da snakker jeg ikke om at flere av gjestene kommer utkledd som Usher - selv om man får flere treff på artisten Usher enn ordet usher på nett, men et utvalg mannlige gjester som er behjelpelige på den store dagen) - det mannlige svaret på brudepiker.

Etter å ha sett disse bildene så ser jeg jo hvor billedlig vakkert det blir når antrekk og farger er koordinert, men jeg vil aldri gå i de baner at jeg legger meg opp i hvordan gjestene går kledd! Det hele blir litt for kunstig og "too perfect" for min del, og ikke minst så oser det bridezilla!

Hva synes du om at gjestene skal matche og stå i stil med bryllupstema og fargene?
Er dette et overkommelig ønske å ha på den store dagen eller er det forkastelig å legge føringer for hva gjestene skal ha på seg?

1 kommentar:

  1. Det hadde jo vært litt kult om alle gjestene matchet, men jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det. Blir for mye mas:p

    SvarSlett