fredag 17. juni 2011

San Francisco: Shopping Guide

I stedet for å spre mange av reisetipsene mine over flere innlegg, tenkte jeg lage noen oppsummerende innlegg for noen spesielle destinasjoner. Første destinasjon ut er San Francisco og jeg starter med en gjennomgang av shoppingmulighetene. Shopping i San Francisco er virkelig supert! Så og si alle de populære amerikanske og europeiske kjedebutikkene ligger i sentrum og selv om handleområdene ligger sprett er det likevel mulig å ta seg rundt til bens.

Her er de viktigste områdene:


Westfield Shopping Centre San Francisco - Et definitivt must om du liker å shoppe! Endelig et kjøpesenter man faktisk kan gå til og som ligger midt i byen. Westfield ligger rett ved Union Square og tvers over gaten for endeplassen for bytrikkene. Mange etasjer med klær, sko, smykker og andre ting. Her finner du kjente kjedebutikker som Juicy Couture, Hollister, Abercrombie & Fitch, Aldo, Calvin Klein, Crocs, H&M, Karen Millen, L'Occitane, Mango, Swarovski, Vans og Zara. Blir du tørst eller sulten er det mange alternativer som snacks fra Auntie Anne's Pretzels, matbutikken Bristol Farms (helt vidunderlig!), is fra Haagen Dazs, asitatisk fra Panda Express og kaffe fra Starbucks.
Besøk hjemmesiden på http://www.westfield.com/sanfrancisco/

Union Square - Union Square er en liten plass i hjertet av San Francisco. Omringet av høye bygninger og hoteller er denne plassen et sted hvor gatekunstnere og artister opptrer eller man kan slappe av på en benk. Rundt Union Square finnes det et hav av butikker, både kjedebutikker som Victoria's Secret og Urban Outfitters, gigantiske flagship-stores, som eks. Nike og Levi's og designerbutikker som Burberry, Louis Vuitton og Prada.Chestnut Street - Hvis man foretrekker små, eklektiske butikker i hyggelige og sofistikerte omgivelser kan turen legges til Chestnut Street. Her finner du blant annet Bare Escentuals, Benefit og The Body Shop, i tillegg til mange kaféer og restauranter.Embarcadero - Ved havnen ligger finansdistriktet. Her er mange kjedebutikker som Ann Taylor og Banana Republic, men også noen mer spesielle, eks. Discovery Channel Store. Alt er lagt opp til at den travle karrierekvinnen (eller mannen) raskt og effektivt skal kunne handle det de trenger.


Fillmore Street - Stilig uten å være snobbete! Langs denne gaten ligger noen av de mest berømte butikkene i San Francisco. Her finner du blant annet Kiehl's, Betsey Johnson, MAC og Jonathan Adler.

Sacramento Street - For en smak av det mest eklskusive nabolaget i byen, legg turen til Sacramento Street. Her er det langt mellom kjedebutikkene, men desto enda fler små unike butikker som frister de rike og elegante i Frisco.

Union Street - En laaang god gammeldags handlegate med alt du kan tenke deg. Lush, American Apparel og L'Occitane er noen av kjedebutikkene du finner her, i tillegg til mange unike butikker. Gaten har også en rekke kaféer, barer og restauranter.

En unik og kjempegod side for å få oversikten er http://www.sanfranciscoshopping.com/, her får du all informasjon om alle områder og oversikt over butikkene som ligger på de ulike stedene. Veldig nyttig!
Happy Shopping!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar