søndag 5. juni 2011

USA-tipset: Bath & Body WorksDenne butikkjeden er USAs svar på "The Body Shop". En butikk dedikert til kroppsprodukter! Her får man hovedsaklig kjøpt Bath & Bodys eget merke som består av klassikere og nye tilskudd ved eks. jul og sommer.
De er supre på deilige dufter som "Warm vanilla sugar" og "Tropical Passionfruit" og duftene produseres i et stort utvalg produkter; håndsåper, body lotion, body spray etc.. Så når man finner sin duft kan man virkelig spre duften på mange måter! De selger også et utvalg andre merker i form av skjønnhetsprodukter og duftlys, så forvent en svært velduftende butikk! Jeg går helt "crazy" av lukten! Personalet kan være litt pågående og det er mange som ønsker å selge, men ellers er det supre tilbud nesten til enhver tid.

Butikkene finnes stort sett på alle kjøpesentre, og det er også et par butikker i New York City (ved Flatiron Building blant annet).

Mitt beste tips: Produktene som dufter "Warm vanilla sugar" er himmelske og deres antibakterielle fuktighetsgivende såper er blitt svært populære på mitt bad!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar