lørdag 16. oktober 2010

Ibiza-tipset: El Pirata
Italiensk mat i Spania? Ja takk! Hvertfall når den er som maten hos El Pirata.

El Pirata er en enkel restaurant/kafé/bar hvor bordene har rødrutete voksduker, stearinlys og kurvstoler. Egentlig er det hele akkurat som dratt ut fra Lady og Landstrykeren, bare at handlingen foregår på Ibiza, ved en havn - ikke en bakgate, og med hipster-kule spanske servitører.

Her får du pasta og pizza - bakt på stenplater. Sangriaen er en av de beste på øya, dagens spesial er som regel pasta med en eller annen form for sjømat og menyen kommer heldigvis også på engelsk (servitørene snakker nemlig svært lite engelsk). Prisen er på ca 12-16 euro for en pizza.

Det er to lokasjoner i Ibiza town, den ved den eldre delen av havnen er uten tvil den koseligste, selv om den ligger rett ved veien. Det finnes også en restaurant på naboøya Formentera og ryktet sier at det er åpnet en i San Antonio på det hippe og ungdommelige Ibiza Rocks Hotel. Restauranten er populær blant både lokale som turister, og besøkes hyppig av alt fra barnefamilier til dansere og DJs til nyforelskede par og ungdomsgjenger.

Sjekk ut elpirata-ibiza.com for mer info!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar