onsdag 27. oktober 2010

Oslo-tipset: DelicatessenDette populære stedet på nedre Grünerløkka går for å være et av de beste stedene for tapas i denne byen. Litt håpløst da det nesten ikke er mulig å reservere bord og ventetiden kan være opp til 2-3 timer på en travel kveld. Det sikreset er kanskje å satse på formiddagen på en hverdag, dette er unntaket og da tar de faktisk i mot reservasjoner.

Det beste med dette stedet er selvfølgelig at tapasen selvfølgelig er utrolig god og det er mye deilig å velge blant. Personlige favoritter inkluderer gratinert chevre, empanadas og croquetter - men jeg har testet det meste på menyen og alt er godt! Det er servert slik tapas skal serveres, men man merker det er gjort med omtanke og kjærlighet, ikke bare slengt sammen i hastverk og kastet i en skål.

Uformelle lokaler, men likevel en hyggelig stemning. Man får Spania-følelse når man sitter tett rundt de små trebordene i en livlig atmosfære og betrakter det fine veggmaleriet. Om sommeren åpnes de store vinduene ut mot gaten, og det blir ekstra koselig der!

Sjekk det ut på www.delicatessen.no

2 kommentarer:

  1. Tuusen takk! :D

    Åh, har aldri prøvd tapas før, høres både godt og spennende ut! Må prøves snart ;)

    SvarSlett
  2. Takk for tipset :) Har leita etter en bra tapasrestaurant! Bare synde det var så sykt lang ventetid der da, hehe.

    SvarSlett