tirsdag 5. oktober 2010

Las Vegas-tipset: Sugar Factory








Hvis du drømmer om å gå rundt med det samme motetilbehøret som kjendisene men ikke har råd til det siste innen designervesker har du en gyllen mulighet hos Sugar Factory. Den glamorøse godteributikken har nemlig spesialisert seg på å selge godteri i luksuriøse innpakninger. Det er særlig kjærlighet på pinne som har fått seg en real make-over. Produktet heter "Signature Series Couture Lollipop" og er elsket av kjendiser. Disse selges nå med Swarovksibekledd etui i egne gaveesker og det er egne utgaver designet blant annet av Britney Spears, Kim Kardashian og Pussycat Dolls. Andre kjendisfans inkluderer Lauren Conrad, Katy Perry, Eva Longoria, Kristin Cavallari og Rihanna. Kjærlighetene kommer i et stort utvalg smaker, og det glitrende etuiet kan byttes ut. Butikken selger også iskrem, cupcakes, smågodt og gaveesker så her er det noe i alle prisklasser. Utmerket butikk å finne gaver til venninner som liker søtsaker!


Sugar Factory har åpnet tre butikker i Las Vegas; i handlegaten Miracle Mile Shops i hotellet Planet Hollywood, på hotellet The Mirage og på hotellet Paris.

3 kommentarer:

  1. Haha, fancy:D

    Sv: Ja, helt enig. Det burde nok være større kontraster mellom under- og overlakken for at det ikke bare skal se ut som slitt neglelakk.

    SvarSlett
  2. Sv: Tusen takk for det :)

    Oooh, så morsomt, men hørtes ut som det kan koste deg dyrt for en kjærlighet på pinne. Jeg så en vannflaske som kostet 200 kr en gang. Den var pyntet med litt swarovski.

    SvarSlett
  3. Neiognei, og jeg som akkurat kom hjem fra Vegas!

    SvarSlett