torsdag 26. august 2010

New York-tipset: 1 OAK


1 OAK er et utested i New York som ligger i Chelsea. Stedet er populært blant kjendiser og har også blitt brukt til innspilling av en episode av Gossip Girl. Det hele startet med at da Michelle Trachtenberg skulle intervjues for sin kommende rolle i serien, møttes de på dette stedet. Crewet i Gossip Girl var så fornøyd med behandlingen de fikk at de valgte å bruke det som innspillingssted. Stedets eier har til og med en bitteliten rolle som seg selv i episoden.
Før innspillingen av episoden av Gossip Girl var det svært få endringer som ble gjort, kun litt ekstra lys og litt ekstra dekor, så det du kommer til er faktisk nesten identisk med det du ser i serien! Det skal visstnok være ganske strenge dørvakter, så kom tidlig, se bra ut og vær et flertall av jenter!
(jeg har heller ikke besøkt 1 OAK, da jeg først fant ut om dette etter at jeg kom hjem fra ferien...buhu)

1 kommentar:

  1. Sv: Ja, vet du, det føles faktisk lit fabolous;) Hehe.. Jeg skal på VIP-åpning av en ny etasje på Steen & Strøm i Oslo. I følge invitasjonen blir det kjente designere, moteforedrag, mat og drikke, goodiebags, og VIP-party. Da må faktisk a1 finne seg i å bli nedprioritert;)

    SvarSlett