mandag 27. september 2010

Moteleksjonen del 17: Buckler

For Andrew Buckler var det ikke helt naturlig å havne inn i moteverden - han kom nemlig fra en arkitektfamilie. Men det var noe med det skulpturelle og konstruksjonen av klær som pirret hans nysgjerrighet og etter å ha jobbet som assistent for et luksusmerke i London, begynte han ved The Royal College of Art og fikk en master innen motedesign. Deretter kastet han seg ut i sin egen karriere med en prestisjefylt utdannelse og mye lidenskap! Han begynte med å designe dameklær hos en fransk designer, men begynte etterhvert å designe moderne herreklær for et amerikansk merke, og det var da han innså at det var der, i design av herreklær, hjertet hans lå.

Fokuset ligger på estetisk og unikt design, og har siden lanseringen i 2001 vokst til et fullstendig livsstilmerke som tilbyr skreddersydde dresser, jeans, strikkede plagg, tilbehør og møbler.

Den innovative stilen til Buckler har vekket oppmerksomheten til motebransjen og kolleksjonen selges nå i tre internasjonale butikker, i tillegg til flere varehus i USA, Canada og Europa. Buckler er fremdeles svært involvert i hele designprosessen og opptatt av å skape det han anser som sin visjon for Buckler; et merke for gutta!

3 kommentarer:

  1. Sv: jeg har også pakket de vekk med motvilje, men jeg HATER å fryse, så jeg hadde ikke noe valg.

    Så interessant innlegg! :)

    SvarSlett