onsdag 8. september 2010

Moteleksjonen del 8: Christian SirianoFødt i 1985 er Christian Siriano en av de yngste deltagerne på New York Fashion Week. Hvis du fulgte med på Project Runway kjenner du han kanskje igjen, han er vinneren av den fjerde sesongen. Før Project Runway var han make-up artist for Stila, designet brudekjoler for private kunder og hadde en slags deltidsjobb hos Marc Jacobs. Som vinner av Project Runway fikk han vise frem tolv antrekk på New York Fashion Week. Der leverte han en blanding av musketer-inspirert couture med rysjer, fjær og hodepynt.

Etter seriens slutt fikk han et designersamarbeid med Puma, ballkjoler for Gaia og et nytt fashionshow på New York Fashion Week høsten 2008. Etter dette har han vært et fast innslag når moteukene går av stabelen. I senere tid har han også hatt samarbeid med Moody Mamas for mammaklær, sko og accessories for billigkjeden PayLess Shoessource, laget motemobil for LG og en kosmetikklinje for Victoria's Secret. Det har også blitt en bok! *puh*

Ikke alle er like fornøyd med designeren og mener at hans måte å uttrykke seg og snakke på er nedsettende mot transer ved at han bruker slanguttrykk som "tranny" og "hot tranny mess".

1 kommentar:

  1. Nå følte jeg virkelig at jeg har oppnådd lite her i livet - han er jo bare ett år eldre enn meg!:o

    SvarSlett