lørdag 4. september 2010

New York-tipset: Magnolia Bakery


Magnolia Bakery fikk kultstatus etter å ha vært stedet hvor jentene i Sex And the City går for å kjøpe cupcakes. Bakeriet har i dag fire lokasjoner i New York City; "downtown" (Bleecker Street), "midtown" (Grand Central Station), Rockefeller Center (Avenue of the Americas) og "uptown" (Columbus Avenue). Så uansett hvor du befinner deg i byen er en legendarisk cupcake (hvertfall nesten) innen rekkevidde.

Turister kommer gjerne for cupcakes, mens de lokale kaster seg over kakene og den hjemmelagde isen. Det er vanskelig å velge for det er mye fristende å velge blant! Her finner du blant annet amerikanernes favoritt Red Velvet, men det er et lass andre kaker også, f.eks. sitron, kokos og sjokolade med ulike typer frosting.

Selv har jeg kun besøkt lokasjonen på Columbus Avenue og her hadde lokalet et litt shabby chic-inspirert interiør malt i duse pasteller. Søte omgivelser for søte søtsaker!

Fra Columbus Avenue er det kort vei til Central Park, og det er også en del butikker i området, i tillegg til at det er nært Columbus Circle shopping center.

1 kommentar: