søndag 17. juli 2011

Hart of Dixie


Den tv-serien som virkelig fenget meg da den hadde sine glansdager på tv er "The O.C.". Den siste sesongen var selvfølgelig ikke i nærheten av de første, og man skjønte da at dette var kroken på døren for dramaserien om de rike og pene ungdommene i Orange County, California. Etter at serien ble tatt av plakaten har det vært et tomrom, som selv produsenten bak serien, Josh Schwartz, ikke klarte å fylle med sin nye serie "Gossip Girl". Nå er han igjen på banen med et nytt show og har denne gangen med seg en av favorittene mine fra "The O.C.", nemlig Rachel Bilson (som spilte 'Summer Roberts').

Den nye serien heter "Hart of Dixie" og handler om den nyutdannede legen Zoe Hart fra New York som gikk ut med toppkarakterer fra medisinstudiet. Hun ønsker å følge i sin fars fotspor og bli kardiolog, men da drømmene brister tar hun i mot et jobbtilbud fra en ukjent lege for å jobbe i den lille private praksisen hans i Alabama.

Da hun ankommer den lille byen Bluebell får hun vite at eieren av klinikken er død og at han har testamentert hele sin legevirksomhet til Zoe. Hun opplever raskt at det ikke er lett å være nyinnflyttet storbyjente i en liten by på landet. Det er mange som gjør alt de kan for å stikke kjepper i hjulene hennes og gjøre livet hennes surt. Zoe er rimelig klar til å dra tilbake til NYC, helt til et besøk fra sin snobbete mor gjør at hun vil gi Bluebell én ekstra sjanse og ender med å oppdage helt nye sider ved seg selv hun ikke ante eksistere.

Det høres kanskje ikke ut som det mest spennende utgangspunktet for en serie, men med seriemester Josh Schwartz i kulissene og søte Rachel Bilson, skal jeg i alle fall gi serien et verdig forsøk i å bli en arvtager til min kjære og elskede "The O.C."!

1 kommentar: