søndag 31. juli 2011

Kriminelt Søt

TokiDoki Rollerball collection
Kultmerke TokiDoki utvider produktgruppen med parfymer. Disse kommer i søte flakonger med såkalt "rollerball", lett å ta med seg og flaskene er oppkalt etter de ulike karakterene i TokiDoki. Criminally cute!

Siberia

Siberia er den søte hvite tigeren som er født med et varmt hjerte i et kaldt land. En iskald, hvit og muskaktige duft med noter av kjølige aldehyder, liljekonvall, nattblomstrende jasmin, hvit orkidé, hvit musk og myke tresorter.

Donutella
Donutella kommer fra en planet hvor sukker brukes som energikilde. En fyldig, deilig og kremet parfyme med duftnoter av bringebær, bergamot, liljekonvall, sambacjasmin, sandeltre, vanilje og musk.

Ciao Ciao

Ciao Ciao bor sammen med den snille, men rampete Adio og vandrer rundt i verden for å vise folk hvordan man lever livet fullt ut! En parfyme som beskrives som flørtete, lett og blomsteraktig. Vannhyasint, rett-ut-av-dusjen-noter, liljekonvall, lilje, jasmin, musk og solfylte skoger er noen av duftnotene i Ciao Ciao.

Adieu


Adieu er Adios franske søskenbarn og har reising som lidenskap. Med noter av bjørnebær, jordbær, saftige appelsiner, tiareblomster, lotus, vanilje og myke trenoter utgjør dette en sexy, fransk bæraktig duft.
Adio

Adio ble kastet ut fra helvete etter 500 år da djevelen oppdaget at han var snill innerst inne. Sitronblader, rosa grapefrukt, cyklamen, liljer, rosa orkidé, lotusblomst, hvit musk, ferskenskall og krystalliserte trenoter gjør dette til en djevelsk, skarp og ren duft.

SANDy
SANDy synes verden er et skummelt sted og ikler seg derfor kaktuskostyme for å beskytte seg mot omverdenen. Den sprudlende, friske blomsterduften har noter av pæreblomst, freesia, kaprifol, gardenia, vanilje og amber musk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar