torsdag 14. juli 2011

California - fra San Francisco til Monterey

Hvis du reiser fra San Francisco til Monterey (eller motsatt) er det mange steder man kan stoppe underveis, og her er noen tips på veien:

Half Moon Bay

* Half Moon Bay - En vakker bukt med klipper og strender i dramatisk natur.

* Mountain View og Cupertino - Her har store IT-bedrifter hovedkontor som bl.a. Google, Apple, LinkedIn og HP. Gøy for nerdene!

* Saratoga - En av USAs mest inntektsbringende byer og hvor innbyggerne er av de med høyest utdanning i hele USA! Byen ligger i utkanten av Silicon Valley og er kjent for sine små eksklusive boutiques, sitt lille koselige bysentrum og vingårder.

* Los Gatos - En liten by kjent for sitt fotgjengervennlige sentrum, boutiques, fancy restauranter, kultur og kunst. Byen er også populær destinasjon for antikivitetshandlere!

* Santa Cruz - En fornøyelseslystig by ved havet. Med sitt behagelige klima, vakre omgivelser og avslappede holdninger og livsstil tiltrekker byen seg mange livsnytere. Santa Cruz Beach Boardwalk er et av trekkplastrene og er en liten fornøyelsespark ved stranden. Her finner man en eldre karusell og en gammel berg- og dalbane som fortsatt er i drift, men som er så unike og vakre at de nå anses som vernede severdigheter og har fått status som "national landmark". Surfing og annen vannsport er populære aktiviteter i byen, og det er derfor ikke overraskende at det nettopp er fra denne byen merkene O'Neill og Santa Cruz kommer fra. Byen er så lidenskapelig opptatt av surfesporten at den har vært i rettslige tvister med Huntington Beach om å kunne kalle seg Surf City.

Santa Cruz

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar